Urheilu

Alfa Romeo on ladannut piippunsa Kimi Räikköstä varten – "Kaikki puskevat h*lvetin kovaa"

Kimi Räikkönen

Paula Pohjamo

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur odottaa Kimi Räikköseltä ja Antonio Giovanazzilta Itävallan kisan tapaan kovaa tulosta vajaan viikon kuluttua ajettavassa Britannian GP:ssä. Vasseur on ottanut tähtäimeensä äärettömän tiukan keskiryhmän kärkipaikan. Alfa Romeo on tuonut tiuhaan tahtiin toimivia päivityksiä autoonsa ja Silverstoneen on luvassa tältä osin vieläkin mittavampi paketti, mitä Red Bull Ringin radalla Itävallassa nähtiin.

– Meillä on hyviä päivityksiä piipussa, Vasseur muotoilee Motorsportille.

– Meidän on otettava seuraava steppi taistelussa ylöspäin, Vasseur jatkaa asettaen tässä vaiheessa erityisesti McLarenin tähtäimeensä.

 

Alfa veti mainion alkukauden jälkeen muutaman kisaviikonlopun varjojen mailla, mutta viimeistään Itävalta osoitti, että potentiaalisissa löytyy, kunhan myös renkaat saadaan toimimaan.

– Olemme ottaneet hyviä askeleita parissa viimeisessä kisassa. Meidän pitää parantaa vielä hieman vauhtia pystyäksemme taistelemaan McLarenien kanssa. Se on seuraava tavoitteemme, Vasseur vahvistaa.

 

Vasseur pitää kuitenkin kokeneena tallipomona jalat visusti maan pinnalla. Uhoon näissä kekkereissä ei ole tosiaankaan varaa.

– Meille tulee päivityspaketti Silverstoneen ja edelleen jotain uutta Saksaan sekä Unkariin, mutta meidän pitää olla myös realistisia. Kaikki puskevat h*lvetin kovaa ja myös muut tuovat jotain uutta, Vasseur muistuttaa.

Räikkönen päätyi Itävallassa yhdeksänneksi ja kauden avauspisteensä napannut Giovanazzi kymmenenneksi.

– Meidän edellämme oli kuusi kärkiautoa plus kaksi McLarenia. Minusta se oli enemmän tai vähemmän parasta, mitä pystyimme saavuttamaan. Katsotaan nyt sitä seuraavaa kisaa, Vasseur vinkkaa toiveikkaasti Silverstonen suuntaan.

– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat