Paikalliset

Kesätempaus Seinäjoen keskustorilla innostaa liikkumaan ja leikkimään

Seinäjoen kaupunkistrategia linjaa lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämisen ja elämänlaadun parantamisen yhdeksi kärkitavoitteista. Healthy Kids of Seinäjoki -toimintamalli kokoaa kaikki kaupunkilaiset mukaan yhteiseen kehittämistyöhön, jonka tavoitteena on vahvistaa Seinäjokea lapsiystävällisenä kaupunkina.

Seinäjoen kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikössä työskentelevä hankejohtaja Julia Sillanpää kertoo, että Seinäjoella tehdään jo nyt paljon. Kaupungin eri toimialojen lisäksi järjestöt, liikuntaseurat, yritykset ja asukasyhdistykset ovat aktivoituneet ilahduttavasti kehittämään omia ratkaisujaan lasten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

– Erinomainen oivallus oli esimerkiksi Kasperi-Kivistö-seuran kehittelemä kesälounaspassi, jolla helpotetaan loma-ajan ruokailun järjestämistä perheissä. Haluamme kannustaa myös kaupunkilaisia miettimään miten he omassa arjessaan voisivat osallistua lasten hyvinvoinnin edistämiseen. Vaikuttamismahdollisuuksia on rajattomasti, Sillanpää sanoo.

Seinäjoen Keskustorilla järjestetään torstaina 11. heinäkuuta kello 10-14 Onni kasvaa Seinäjoella -kesätempaus, jossa lapsiperheitä innostetaan liikkumaan ja leikkimään yhdessä sekä valmistamaan terveellisiä välipaloja. Kaikille avoimessa tapahtumassa kerätään lasten mielipiteitä terveellisestä ja turvallisesta arjesta sekä arvotaan tuotepalkintoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat