Paikalliset

Tangomarkkinoilla 111 000 kävijää – nyt myydään jo ensi vuoden lippuja

Tangokuninkaallisiksi kruunattiin Johannes Vatjus ja Pirita Niemenmaa.

Kari Martiala

Seinäjoen Tangomarkkinoilla kävi viikonloppuna yhteensä 111 000 tangovierasta. 35-vuotisjuhlavuottaan viettäneen tapahtuman esiintyjäkaartissa nähtiin tänä vuonna lähes viisikymmentä tangokuninkaallista.

Tangolaulukilpailussa kirkkaimmat kruunut saivat Pirita Niemenmaa ja Johannes Vatjus. Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailun voitti Minna Miettinen kappaleella Sain rakastaa.

Tangomarkkinoilla kolmatta kertaa järjestetyssä SMOrk eli Tanssiorkestereiden SM-kilpailussa mestariorkesteriksi valittiin naismuusikoista koostuva Neitoset.

Lisäksi Tangomarkkinoilla kilpailtiin lavatangon ja ilmatangon SM-kilpailut.

35-vuotisjuhlakonsertti oli myös onnistunut. Lähes loppuunmyydyssä konsertissa esiintyi yhteensä 47 tangokuninkaallista. Musiikista vastasi Seinäjoen Kaupunginorkesteri, vahvistuksenaan Aventura de Arcos jousiorkesteri. Orkesteria johti kapellimestari Raine Ampuja ja konserttimestarina toimi Päiviö Pyysalo. AlfaTV ja Järviradio taltioi konsertin ja se tullaan näkemään ja kuulemaan kanavilla myöhemmin syksyllä.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään ensi vuonna 8.–12. heinäkuuta, jolloin teema on tango kuuluu kaikille. Lipunmyynti pääkonsertteihin on nyt käynnissä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tuore tangokuningatar Pirita Niemenmaa: "Tango merkitsee minulle melkein kaikkea"14.7.2019 09.55
"Oopperasta heavyyn" – Tangokuningas Johannes Vatjuksella erittäin laaja ääniala14.7.2019 10.26
Tanssiorkesteri Särmä menestyi Tangomarkkinoiden tanssiorkestereiden SM-kisoissa – Pääsi Aki Samulin yhtyeeksi14.7.2019 10.29
Värikäs tangolaulukilpailu Seinäjoella: Pirita Niemenmaa tangokuningattareksi ja Johannes Vatjus tangokuninkaaksi14.7.2019 09.53

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat