Paikalliset

Teatteri Lapua esittää syksyllä Kirka-musikaalin – ohjaaja: "Tästä tulee hittijuttu"

Näytelmän musiikista vastaavan Bilejunan solisti Samuel Pöntinen nousee lavalle Kirkan roolissa.

Bilejuna

Kirkan elämästä kertova Hetki lyö -musiikkinäytelmä esitetään ensi syksynä Lapualla.

Musiikkinäytelmän ohjaa Juulia Soidinaho ja Kirkan saappaisiin astuu Samuel Pöntinen. Musiikista vastaa lapualainen bilebändi Bilejuna.

– Kirkahan on aivan ikoninen hahmo Suomen kirkkaalla tähtitaivaalla. Nyt on oikea hetki tuoda tämä musiikkinäytelmä Teatteri Lapuan näyttämölle. Vielä kun mukaan saatiin Bilejunan bändi, niin homma kolahti hienosti kasaan. Tästä tulee hittijuttu, hehkuttaa Soidinaho.

– Halusimme lähteä mukaan, koska musikkinäytelmän tekeminen tämän bändin kanssa oli jotain aivan uutta. Kirkan musiikki on lähellä suomalaisten sydäntä, ja mikäs meille sen tärkeämpää, kuin olla mukana soittamassa kaikkien rakastamia kuolemattomia hittejä. Soittajien odotukset tästä projektista ovat todella korkealla, ja yhteistyön tekeminen Teatteri Lapuan kanssa on meille tärkeää, ovathan monet soittajista jo aiemminkin esiintyneet Teatteri Lapuan lavalla. Haluamme tuoda lavalle nuoruuden energiaa sekä rehellistä bändimeininkiä aidoimmillaan, hehkuttaa Bilejunan solisti ja Kirkan rooliin sukeltava Samuel Pöntinen.

Hetki lyö – musiikkinäytelmä Kirkasta esitetään Teatteri Lapualla 8.11.2019-15.2.2020. Rooleissa Samuel Pöntinen (Kirka), Miika Saarenpää (Sammy), Aliina Lehtimäki (Muska, Tarja-Terhi), sekä Mira Cibulka (Susanna). Lavalla myös Jussi Muilu, Marika Haapanen, Amanda Saarenpää, Sofia Niemelä, Matias Källi, Julia Ketola, Rami Mäkilaine, Jules Ahokas, Jere Lehto, Satu Alahallila, Jenni Korpela, Milla Lähteenmäki ja Jani Lehto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat