Paikalliset

Pohjanmaan poliisi viikonlopusta: "Rattijuoppojen yö Etelä-Pohjanmaalla"

Rattijuoppo törmäsi kolmeen tienvarressa pysäköitynä olleeseen henkilöautoon. Myös jalkakäytävällä ollut puu ja sen suojana ollut metallikehys vaurioituivat pahoin.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli Pohjanmaan poliisin mukaan rattijuoppojen yö. Poliisi pysäytti päihtyneenä ajaneita kuljettajia ympäri maakuntaa.

Nurmon Ylijoentiellä poliisi puhallutti ojaan suistuneen pakettiauton kuljettajan. Nelikymppisen seinäjokelaisnaisen puhalluskoe osoitti reilusti yli kahden promillen lukemia ja nainen toimitettiin verikokeiden jälkeen poliisiasemalle säilöön.

Kauhavan Karjanlahdentien uimapaikalta poistuneesta ja epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta poliisi sai ilmoituksen sivullisilta, jotka olivat myös ottaneet kuljettajalta varmuuden vuoksi avaimet pois.

Poliisin saavuttua paikalle kuljettajalle tilattiin sairasauto, joka toimitti miehen sairaalaan tarkastukseen. Mies puhalsi 3,5 promillea. Hänen hallustaan löytyi myös huumausaineeksi pikatestissä osoittautunutta ainetta.

Lapuan Länsipuolentiellä paikallinen kaksikymppinen mies ajoi autonsa ojaan.

Poliisin mukaan auton ajoreitiltä löytyi 60 metriä luistojälkeä, jonka jälkeen auto oli osunut ojarumpuun ja lentänyt ilmassa kymmenisen metriä pysähtyen lopulta pellolle. Matkalla auto oli myös tuhonnut tien varressa olleita postilaatikoita.

Puhalluskoe tuotti törkeän rattijuopumuksen. Mies toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Kauhavalta poliisi sai lauantaina alkuillasta ilmoituksen auton alle jääneestä henkilöstä.

Kauhavalla asuva, 70-luvun puolivälissä syntynyt mies oli peruttanut talon pihassa autoa ja auto oli hyvin hiljaisella vauhdilla osunut paikalla olleeseen naiseen, joka ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtumassa.

Kuljettaja puhalsi yli kaksi promillea. Paikalta tavattiin myös auton omistaja, jota epäillään ajoneuvon luovuttamisesta päihtyneen kuljetettavaksi. Kuljettaja toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan.

Peräseinäjoella sijaitsevasta anniskelupaikasta poliisi sai ilmoituksen autolla poistuneesta miehestä, joka oli vaikuttanut päihtyneeltä. Puhalluskoe tuotti törkeän rattijuopumusepäilyn.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat