Paikalliset

Rekkaconvoy tuo teille vuosittaisen raskaan liikenteen autonäyttelyn

Rekkaconvoy ajaa jälleen läpi Suomen torstaina 8.8. Seinäjoella rekkaconvoy tulee ohitustietä pitkin Kuortaneentielle, josta se nousee Pohjan Valtatielle.

Power Truck Show

Alahärmän Power Truck Show tuo jälleen vuosittaisen raskaan liikenteen autonäyttelyn maantielle.

Torstai 8.8. on kuljetusmessujen ja autonäyttelyn rakentelupäivä, jonka osana käynnistyy rekkaconvoy. Kaukaisimmat osallistujat saapuvat tänä vuonna Etelä-Pohjanmaalle lähes 10 000 kilometrin päästä.

– Rekkaconvoyssa matkaa Euroopan rajuimmin rakennetut rekat ja yhdistelmät, ja mukana on myös näyttäviä hyötyajoneuvoja, veteraaniautoja ja muita näyttelyyn osallistuvia autoja, Power Truck Show tiedottaa.

Muun muassa Puolasta, Saksasta, Slovakiasta ja Tanskasta matkaavat rekat saapuvat varhain torstaiaamuna Helsinkiin Vuosaaren satamaan. Ruotsin ja Norjan rekat saapuvat Naantalin satamaan. Kokonaisuudessaan convoy on nähtävillä Lempäälän Teboil Pirkanhovissa. Sieltä matka jatkuu pitkänä letkana kohti Härmää.

Viimeinen pysähdys on Jalasjärvellä noin kello 14.30-15.00 Jalastuulessa, jossa letka kerätään vielä kerran kasaan ja kulkue lähtee ajamaan Härmään.

Seinäjoella rekkaconvoy tulee ohitustietä pitkin Kuortaneentielle, josta noustaan Pohjan Valtatielle.

Aikataulut ovat liukuvia ja niistä tiedotetaan koko matkan ajan Power Truck Show – Official Facebook-sivuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat