Paikalliset

SJK vahvistaa keskikenttäänsä – Zakaria Beglarishvili siirtyy FC Florasta Seinäjoelle

SJK Mediatiimi

SJK vahvistaa joukkuettaan kesän siirtoikkunan sulkeutuessa.

Joukkueeseen liittyy pysyvällä siirrolla 29-vuotias Zakaria Beglarishvili. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyy Seinäjoella Viron pääsarjan FC Florasta.

Viron kansalaisuutta hakenut georgialainen Beglarishvili on edustanut Viron suurseura FC Floraa vuodesta 2009 alkaen.

SJK haki Beglarishvilistä kokenutta ja luovaa kymppipaikan pelaaja, joka pystyy myös tarvittaessa itse tekemään maaleja.

– Hän on aktiivinen kentällä ja hän on erittäin älykäs pelaaja, joka on pelissä hyvin sisällä. Vaikka hän on pienikokoinen, hän osaa käyttää sitä hyväkseen fyysisissä väännöissä. Hän osaa luoda tilaa ja osaa liikkua itse vapaisiin tiloihin. Uskonkin, että hän on juuri oikea palanen meidän systeemiin ja sopii siihen peliin mitä me haluamme, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko toteaa seuran tiedotteessa.

– Viime kaudella hän myös teki 36 pelissä 30 maalia, ja jos pelaaja tekee tuommoiset tehot minkä tahansa maan pääsarjassa, se on kova suoritus. Eikä sitä edellinen kausikaan ollut häneltä paljoa heikompi. Se kertoo jotain siitä mihin hän pystyy, Eremenko jatkaa.

SJK:n seuraava ottelu lauantaina 10.8. Espoossa, missä se kohtaa FC Hongan. Beglarishvili on edustuskelpoinen jo viikonlopun ottelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat