Paikalliset

Seinäjoen kansalaisopisto lähtee kiertueelle – avoimissa ja maksuttomissa tapahtumissa tarjotaan maistiaisia opetustarjonnasta

Arkistokuva/ Claudia Katajämäki

Kansalaisopisto lähtee bussikiertueelle esittelemään toimintaansa. Viikolla 33 toteutettava Pop And Up -bussikiertue vierailee koko Seinäjoen alueella.

Ohjelmassa on muun muassa työpajoja sekä kurssimaistiaisia. Kaikille avoimissa, maksuttomissa tapahtumissa voi kokeilla esimerkiksi elämäntarinamaalaamista tai äänimaljarentoutusta.

Kiertue alkaa maanantaina 12.8. Ylistarosta, jatkuu tiistaina 13.8. Peräseinäjoella, keskiviikkona 14.8. Tanelinrannassa ja huipentuu kaksipäiväiseen tapahtumaan torstaina 15.8. ja perjantaina 16.8. Seinäjoen keskustorille.

Viikon päättävä Seinäjoen keskustorin tapahtuma sisältää ohjelmaa koko perheelle: LiveLavista tanssiorkesteri Rondon tahdittamana, hooppi- ja skuuttijamit sekä kasvomaalauksia ja opastusta kasvomaalauksen tekemiseen. Lisäksi tarjolla on torijoogaa ja acrobatiaa.

Kiertueen aikana järjestetään myös vapaamuotoiset TaitoFestarit. Ajatuksena on, että kuku tahansa voi toimia opettajan ja jakaa osaamistaan.

– On sinun taitosi sitten twerkkaus, jalkapallon pomputtelu, meditointi, maskeeraus, runonlausunta, valokuvaus, naurujooga, laulaminen, japanin kieli tai mikä tahansa muu, anna esiin taitosi ja ilmoittaudu ohjaajaksi TaitoFestareille, Kansalaisopiston tiedotteessa kannustetaan.

TaitoFestarin opettajaksi pyydetään ennakkoilmoittautumisia 12.8. mennessä osoitteen: [email protected] tai 044 425 5485.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat