Paikalliset

Porin prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa Kurikassa – luvassa myös kalustonäyttely

Uudet alokkaat vannovat valansa perjantaina Kurikassa. Arkistokuva.

Sami Saarenpää

Perjantaina 16. elokuuta Kurikassa järjestetään kaksi Porin prikaatin Niinisalon varuskunnan heinäkuun saapumiserän alokkaiden sotilasvala- ja -vakuutustilaisuutta. Aamupäivällä Jalasjärven urheilukentällä on Satakunnan tykistörykmentin tilaisuus ja iltapäivällä Kurikan urheilukentällä pidetään Pohjanmaan jääkäripataljoonan ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan 2. huoltokomppanian tilaisuus. Molempiin tilaisuuksiin liittyy myös kalustonäyttely sekä ohimarssi.

Jalasjärven tilaisuus alkaa kello 9 ja uudet alokkaat vannovat valansa puoli kymmeneltä. Ohimarssi Kulmantiellä on noin kello 10.45. Kurikan urheilukentällä kalustonäyttely aukeaa kello 12. Sotilasvala vannotaan puoli kolmelta. Ohimarssi Kurikantiellä järjestetään noin kello 15.30.

Kaupungissa alkavat samana päivänä myös perinteiset Kurikan markkinat, joten ihmisiä voi olla runsaastikin liikkeellä ja osa Kurikantiestä ja Asematiestä on markkinoiden käytössä. Lisäksi Kurikan keskustan alueella on käynnissä tietöitä, jotka vaikuttavat ajomahdollisuuksiin. Esimerkiksi Paulaharjun sillalla on käytössä vain yksi kaista ja Keskuspuistikko on suljettu Asematien ja Laulajantien väliseltä osuudelta. Liikkumiseen kannattaa siis varata hyvin aikaa. Valavieraille suunnatuista parkkipaikoista, kauempien parkkipaikkojen bussikyydeistä valapaikalle sekä ruoka- ja kahvipaikoista alueella löytyy tietoa Kurikan kaupungin verkkosivuilta.

Puolustusvoimat muistuttaa, että dronen lennättäminen sotilasvala-alueella on kielletty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat