Puheenaihe

Tästä uutuusruuasta tuli välitön hitti S-kaupoissa – ”Myydään tuplamääriä”

Hyvinkääläinen luomutila Knehtilä oli Suomalainen Menestysresepti -kilpailun finaalissa. Kuvassa Minna Sakki-Eerola.

Katariina Taleva

Boltsi, kesän mittaan tv:ssä lähetetyn Suomalainen Menestysresepti -kilpailun voittaja, on jo hitti. S-ryhmän mukaan siemenkaurapyörykkä on noussut vajaassa viikossa ketjun kolmanneksi myydyimmäksi pyörykäksi.

– Boltsin myynnit ovat moninkertaisia muihin kasvipohjaisiin pyöryköihin verrattuna, kertoo S-ryhmän vähittäiskaupan valikoimajohtaja Antti Oksa.

Boltsi on tamperelaisen Leivon Leipomon kehittämä. Suomalainen Menestysresepti -ohjelmassa pyörykän koostumusta ja reseptiä hiottiin leipomon tuotantopäällikkö Anssi Räntilän johdolla.

– Teemme kaikkemme saadaksemme tuotetta ulos riittävään tahtiin, pitäen samalla laadun huipputasolla, hehkuttaa Räntilä.

Tv-ohjelman muista finalisteista myyntimenestyksiksi näyttävät olevan nousemassa myös Juureva, Särvin ja Härtelö. Juureva on punajuurilevite, Särvin särkikaloista tehty kalajauheliha ja Härtelö härkäpapujäätelö.

– Tuotteet ovat paikoin loppuneet. Tilanne korjaantuu lähiviikkoina, kun valmistusprosessit saadaan rullaamaan täysillä, kertoo S-ryhmän Oksa.

Suomalainen Menestysresepti -tv-sarjassa seurattiin elintarvikevalmistajien innovaatiokilpailun finalistien matkaa tuoteideasta valmiiseen kaupalliseen tuotteeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Antaisitko sinä nimen leivän juurelle ja etsisit sille hoitajan lomasi ajaksi? Moni leipuri tekee niin jo – tällainen ilmiö on hapanjuurileivonta 18.5.2019 07.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat