Paikalliset

Seinäjoelle perustetaan nuorten hyväntekeväisyysklubi

Dariush Rahim ja Noora Ojanen ovat mukana perustamassa uutta Leo Clubia Seinäjoelle.

Auli Hiltunen

Seinäjoelle ollaan perustamassa hyväntekeväisyydestä kiinnostuneille nuorille Leo Clubia. Leo Clubi on tarkoitettu 15–30-vuotiaille.

Leot kuuluvat Lions Club Internationaliin.

Seinäjoelle toimintaa ovat perustamassa 18-vuotiaat Noora Ojanen ja Dariush Rahim. Toiminnasta pidetään kaikille avoin infotilaisuus tiistaina 27. elokuuta kello 18. Tilaisuus järjestetään hotelli Fooningissa.

Tilaisuudessa Leojen toiminnasta kertoo tämän vuoden Leojen hallituksen PR-sihteeri Elina Laakso sekä Lionsien ja Leojen yhteistyöstä kertoo Seinäjoen ja Vaasan Lions alueen Leo-johtaja Auli Hiltunen. Lisäksi osallistujat tapaavat Leo Clubin toimintaa tukevia seinäjokisia ja nurmolaisia Lioneita.

– Leo-toiminta tarjoaa meille mukavan tavan kehittää itseämme ja laajentaa verkostojamme. LEO tulee sanoista Leadership, Experience, Opportunity eli johtajuus, kokemus, mahdollisuus ja me yhdessä Leo Clubissa harjoitella, kertoo Ojanen.

– Tämä on hieno tapa tutustua ihmisiin esimerkiksi jos olet nyt muuttanut Seinäjoelle opiskelemaan tai haluat saada uusia kavereita ympäri Suomea, hehkuttaa Rahim.

– Pääsemme heti syksyn aluksi tutustumaan muihin Suomen Leoihin, kun osallistumme Leojen koulutuspäiville Raumalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat