Paikalliset

Kuusikymppinen mies pakeni poliisia ja aiheutti kolarin Seinäjoella

Kuvituskuva.

Arkisto/Johanna Erjonsalo

Perjantaina illalla kahdeksan aikaan poliisille ilmoitettiin Seinäjoen keskustasta grilliltä poistuneesta henkilöautosta, jonka kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä.

Poliisi tavoitti auton Louhenkadulla, mutta kuljettaja ei piitannut poliisin antamasta pysäytyskäskystä. Sen sijaan kuljettaja jatkoi matkaansa kiihdyttäen vauhtia yli sallitun nopeuden.

Auto ylitti vauhtiaan hidastamatta ja väistämisvelvollisuudesta piittaamatta Louhenkadun ja Sammonkadun risteystä, jolloin Sammonkatua ajanut seinäjokelaisnainen törmäsi autollaan pakenijan autoon. Poliisia paennut auto suistui risteyksestä noin 15 metrin päähän vastaantulevien kaistalle.

Pakoautoa kuljettanut yli kuusikymppinen seinäjokelaismies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

Miehen ajo-oikeus oli päättynyt jo aiemmin. Autokin oli katsastamatta ja alla oli vielä nastarenkaat. Pakenijaan törmännyt nainen toimitettiin tarkastukseen sairaalaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Parikymppinen seinäjokelaismies hyppäsi auton päälle ja rikkoi tuulilasin – yritti saada kuskia ulos autosta17.8.2019 13.20
Viisikymppinen kauhavalaismies kävi varkaissa Lapualla – kolme kertaa saman päivän aikana17.8.2019 13.17
Turvelastia kuljettanut traktori ajoi ojaan Kourantiellä17.8.2019 13.27
Kaistalla seilannut auto kiinnitti poliisin huomion – humalassa ajaneella kauhajokelaisnaisella oli kyydissään pieni lapsi17.8.2019 13.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat