Paikalliset

Seinäjoen Kokoomus esittää Jesse Luhtalaa Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Jesse Luhtala toimii tällä hetkellä Pohjanmaan kokoomuksen vt. puheenjohtajana.

Juha Luhtala

Seinäjoen Kokoomus ry:n hallitus esittää piirin vt. puheenjohtajana toimivaa Jesse Luhtalaa Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi.

– Luhtalalla on runsaasti kokemusta haastavista järjestötehtävistä ja kunnallisista luottamustehtävistä. Hän on osoittanut omalla ahkeruudellaan ja sitoutumisellaan, että hänellä on paljon annettavaa piirille, toteaa Seinäjoen Kokoomuksen puheenjohtaja Keijo Tauriainen.

Luhtalan mukaan kokoomuksella on edessää työntäyteiset kaksi vuotta. Luhtalan mukaan tavoitteena on lähteä uusimaan kärkipaikkaa kuntavaaleissa.

– Viime kuntavaaleissa jäimme piirin alueella edellisten vaalien tuloksesta ja nyt suunta on käännettävä jälleen ylöspäin. Tiedostan kuntavaalit vetäneenä, mitä ehdokashankinta ja kampanja vaatii joukkueeltamme. Vain onnistuneella paikallistason työllä voimme yhdessä menestyä kuntavaaleissa, Luhtala linjaa.

Jesse Luhtala toimii tällä hetkellä Pohjanmaan Kokoomuksen vt. puheenjohtajan tehtävän lisäksi Seinäjoen kaupunginvaltuustossa, Seinäjoen kaupungin hyvinvointilautakunnan puheenjohtajana ja Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntavaltuuston valtuutettuna. Työkseen Luhtala toimii yrittäjänä perheyrityksessä Seinäjoella.

Pohjanmaan Kokoomus valitsee uuden puheenjohtajansa ensi vuodelle 26. lokakuuta Kauhajoella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat