Paikalliset

Kurikassa järjestetään Asu ja Elä -tapahtuma – esillä vanhasta kansakoulusta rakennettu koti, harrastukset ja museot

Lue uusin printtilehti tästä.

Kurikkalainen Asu&Elä-tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna 11. kerran.

Lauantaina 7. syyskuuta tapahtuma pidetään Kurikan keskustan alueella, jossa tutustuttavina ovat muun muassa vastavalmistunut ikäihmisten asumisyksikkö Attendo Tanelintupa sekä Kurikan museo.

Messumallilla toimiva lähtöpiste sijaitsee lauantaina Kurikan Kampuksella, jossa on mahdollista tutustua muun muassa paikallisten yritysten tarjontaan ja koko perheen Harrasta Hirviästi -harrastustapahtumaan. Kampuksella myydään lisäksi huutokaupalla kaupungin tontti suositulta Riuhdankallion asuinalueelta Kurikan keskustasta.

 

Sunnuntaina 8. syyskuuta tapahtuma on keskittynyt Jalasjärven alueelle, jossa nähtävänä on muun muassa vanhasta kansakoulusta remontoitu koti ja yritystila sekä Jalasjärven museo, jonka yhteydessä sijaitsee Suomen ensimmäinen virallinen pelimannitalo vuodelta 1973.

Tapahtuman lähtöpiste sijaitsee sunnuntaina entisen JAKK:n tiloissa, jossa on lauantain tapaan yritysten ja yhteisöjen esittelypisteitä sekä Harrasta Hirviästi -tapahtuma.

– Tänä vuonna lähtöpisteillä on erityisen paljon tekemistä koko perheelle, kun harrastustapahtuma on saatu samaan paikkaan, kertoo tapahtumaa koordinoiva markkinointi- ja viestintäsihteeri Maija-Liisa Laitila Kurikan kaupungilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kurikka myy 39 tonttia huutokaupalla – lähtöhinta euron2.9.2019 14.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat