Paikalliset

Maila-Jussit rakentaa jo ensi kautta – ensimmäiset pelaajasopimukset solmittu

Kuvituskuva

Riina Haapala

Seinäjoen Maila-Jussien Superpesisjoukkue Jussittarien pelinjohtajana tällä kaudella toiminut Antti Kuusisto jatkaa Jussittarien pelinjohtajana myös kaudella 2020.

Ensimmäisellä kaudellaan pelinjohtajana Kuusisto johdatti nuoren joukkueen runkosarjan neljänneksi. Puolivälierissä Tampereen Manse PP Tampereelta oli vahvempi voitettuaan ottelusarjan 3-1.

– Ensimmäinen kausi oli opettelua niin itselle kuin joukkueellekin, mutta myös kasvua. Runkosarjan edetessä varsinkin ulkopelin saimme sille tasolle, että pystyimme horjuttamaan ns. neljän kärkeä uskottavasti. Puolivälierissä Manse PP oli vielä vahvempi, mutta kausi kaikkiaan antoi uskoa siihen, että suunta on oikea, Kuusisto toteaa.

Jussittarien ensi kauden joukkueen rakennus on jo käynnissä. Lukkari Johanna Karjanlahti jatkaa joukkueessa tulevalla kaudella. Kahden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa on myös tehnyt tulokaskauden naisten Superissa pelannut Liinu Turpela.

– Ensimmäisestä kaudesta jäi itselle mukava fiilis. Omat pelit lähti mukavasti käyntiin ja jatkuivatkin kauden mittaan nousujohteisina. Sain pelata huippunaisten ympäröimänä ja pelinjohto Antin johdolla antoi parhaat mahdollisuudet avut kehittyä pelaajana, Turpela kertoo seuran tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Koskenkorvan Urheilijat julkisti uusia pelaajasopimuksia3.9.2019 15.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat