Paikalliset

Mehmet "Mehu" Hetemaj jatkaa Seinäjoella: "Pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura"

Hetemaj (oikealla) on edustanut SJK:ta vuodesta 2015 alkaen. Kausi päättyi tuolloin Veikkausliigan mestaruuteen.

Arkistokuva/ Matias Helinko

Keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj (31) jatkaa pelaajauraansa Seinäjoella.

SJK:ta kaudesta 2015 alkaen edustanut Hetemaj on allekirjoittanut SJK:n kanssa jatkosopimuksen.

– Olen ollut täällä jo pitkään ja tänä aikana tämä seura on tullut minulle kokoajan läheisemmäksi. Tuntuu, että tämä on jo niin paljon mun koko identiteettiä, Seinäjoki ja SJK. Kaikki se mikä on tässä ympärillä. Mulla on hyvä olla täällä, perheelläni on hyvä olla täällä ja minulla on kaksi poikaa syntynyt Seinäjoella. En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee minulle näin rakas kuin tämä minulle on. Ja pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura, Hetemaj kertoo seuran tiedotteessa.

Otteluita SJK:ssa on yhteensä 143 ja niissä hän onnistunut maalinteossa 17 kertaa. Hän on voittanut SJK-paidassa muun muassa Suomen mestaruuden ja Suomen cupin.

Hetemaj luottaa menestyksen palaavan vielä Seinäjoelle.

– Viime vuosina ei ole tullut menestystä, mutta en ole yhtään epäileväinen tai huolissani siitä, etteikö me saataisi taas tulevaisuudessa asioita toimimaan. Tiedän kuinka paljon täällä tehdään taustalla töitä sen eteen ja asioita tehdään juuri kuten niitä pitääkin tehdä. Se on vain enää pienistä asioista kiinni, että tämä kierre loppuu ja mennään taas sinne hyvällä polulle. Olen aivan varma siitä, että menemme nyt hyvään suuntaan, ja pystymme nopeastikin nousemaan takaisin sinne minne tämä seura ja nämä fanit kuuluu, Hetemaj toteaa.

SJK:n päävalmentaja Brian Pagen mukaan kokeneen Hetemajn jatko seurassa on tärkeä asia seuran tulevaisuuden rakentamisessa, ja Page toivookin yhteistyön jatkuvan mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen.

Page luonnehtii Mehua johtajaksi ja oikealla tavalla aggressiiviseksi pelaajaksi.

– Hänen kanssaan työskentely on ollut nautinto. Hän on silkkaa laatua niin pelaajana kuin ihmisenäkin, Page toteaa seuran tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat