Paikalliset

MTV: Elonkerjuu kutsuu Lauri Tähkän Rytmikorjaamon juhlakeikalle: "Jos kalenterissa on tilaa, tervetuloa"

Kuninkuusravien iltajuhla järjestetään Kirkkokadulla. Esiintymässä on muun muassa Elonkerjuu, joka esiintyi viime kesänä samassa paikassa Vauhtiajoilla.

Riina Haapala

Elonkerjuu-yhtye juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Sen kunniaksi yhtye julkaisee uuden levyn perjantaina 13. syyskuuta.

Yhtye lähtee myös juhlakiertueelle. Elonkerjuu esiintyy 20. syyskuuta Rytmikorjaamolla.

Yhtyeen laulaja Osku Ketola ja kitaristi Simo Ralli kertovat MTV:lle, että juhlakeikalle on tervetullut myös yhtyeen entinen laulaja Lauri Tähkä.

Ketola kertoo MTV:lle, ettei ole nähnyt Tähkää joulukuun 2010 jälkeen, jolloin yhtye esiintyi Rytmikorjaamolla. Tähkän ja muun yhtyeen tiet erosivat vuonna 2011. Elonkerjuu ei kuitenkaan MTV:n mukaan kanna kaunaa entiselle laulajalleen.

– Olisi mahtavaa saada kaikki vanhat bändin jäsenet juhlakeikalle. Tämä on avoin kutsu myös Laurille. Jos kalenterissa on tilaa, tervetuloa. Se on hänenkin historiaansa, siitä kaikki on lähtenyt liikkeelle. Olisi mahtavaa, että hänkin tulisi paikalle, Ketola sanoo MTV:lle.

Syksyllä yhtye nähdään Seinäjoella kahdesti: syyskuun keikan jälkeen yhtye esiintyy Ideaparkissa 16. marraskuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seinäjoen Ideapark korostaa tapahtumien, viihteen ja viipymisen merkitystä – Ensimmäiset kauppakeskuksessa esiintyvät artistit ovat jo tiedossa5.9.2019 16.06
”Tämä on Elonkerjuun kolmas tuleminen – Periksi ei anneta”13.12.2017 19.30
Lauri Tähkä & Elonkerjuu lopettaa15.3.2011 08.34

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat