Paikalliset

Seinäjoella järjestetään antiikki- ja vintagemessut

Vanhat tavarat kiinnostavat sisustajia. Kuvituskuva.

Outi Paappanen

Seinäjoella järjestetään viikonloppuna antiikki- ja vintagemessut. Näytteilleasettajia on tapahtumassa yli 40. Myynnissä on muun muassa vanhoja huonekaluja, valaisimia ja keräilyesineitä.

– Seinäjoki Antiikki & Vintage syntyi toiveesta kertoa vanhojen tavaroiden tarinoita suurelle yleisölle. Haluamme taistella kasvotonta verkkomyyntiä vastaan, sanoo tapahtumatuottaja Torsti Nieminen.

Niemisen mukaan antiikki- ja vintagemessut kiinnostavat ihmisiä, koska niissä tavaran kunnon pystyy arvioimaan itse ja kysymään esineestä myyjältä.

Suurin kuhina käy osastoilla, joissa myydään 1950–60-lukujen suomalaista muotoilua, sillä kyseiset vuosikymmenet pitävät pintansa keräilijöiden ja sisustajien suosikkeina.

– Ihmiset ovat valmiita matkustamaan kaukaa tietynlaisen valaisimen tai lasiesineen perässä, Nieminen kertoo.

Seinäjoki Antiikki & Vintage -tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran. Messut pystytetään Seinäjoki Areenan A-hallin aula- ja kokoustiloihin. Tapahtuman järjestää messuyhtiö ExpoNova, joka tuottaa vuosittain 18 antiikki-, keräily- ja vintagemessua kautta Suomen.

– Seinäjoella ei muutamaan vuoteen ole järjestetty alan messutapahtumaa, joten päätimme laajentaa toimintaamme myös tänne, toteaa Nieminen.

Jatkossa tavoitteena on järjestää tapahtuma Seinäjoella kerran vuodessa.

Seinäjoki Antiikki & Vintage järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 21.–22. syyskuuta kello 10–16 Seinäjoki Areenalla. Tapahtumaan on pääsymaksu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat