Paikalliset

Vaasalainen Susanna Koski tavoittelee Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajuutta

Viime eduskuntavaaleissa varasijalle jäänyt Susanna Koski hakee Kokoomuksen Pohjanmaan piirin puheenjohtajuutta.

Arkistokuva/ Aake Roininen

Viime eduskuntavaaleissa varasijalle jäänyt Susanna Koski (kok.) asettuu ehdolle Kokoomuksen Pohjanmaan piirin puheenjohtajavaalissa. Puheenjohtaja valitaan piirikokouksessa lokakuun lopulla.

Koski on toiminut Pohjanmaan piirin puheenjohtajana vuonna 2013 ja luopui tehtävästä tullessaan valituksi Kokoomuksen jäsenliiton, kokoomusnuorten, puheenjohtajaksi syksyllä 2013.

– Vakavan harkinnan jälkeen ja laajalti saamani kannustuksen myötä päätös ehdokkuudestani syntyi helposti. Olen puolueperheen kasvatti ja piirin puheenjohtajan tehtävää ajatellen poliittinen kokemukseni on merkittävä. Haluan antaa kokemukseni, osaamiseni, olemassa olevat verkostoni myös jatkossa niin Pohjanmaan piirin, kuin puolueen politiikan rakentamiseen. Siitä, että piirin johdossa olisi valtakunnallisesti tunnettu poliitikko, olisi varmasti kilpailukykyä nostamaan kokoomuksen politiikka keskiöön ja kiinnostavaan keskusteluun koko piirin alueella, Koski toteaa tiedotteessaan.

– Mielestäni kokoomus puolueena ja piiri ovat sellaisessa tienhaarassa, että aikaa uuden alun käynnistämiseen on enää vain vähän. Tunnen talon tavat ja ihmiset. Omalla kohdallani piirin puheenjohtajan tehtäviin tarttuminen niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sujuisi vanhasta kokemuksesta. Taatusti myös viisaampana. Kokemukseni perusteella näkemykseni on, että esimerkiksi puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän yhteistyötä tiivistämällä olisi mahdollista saavuttaa vaikuttavampaa kokoomuspolitiikkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat