Paikalliset

Avoimet työpaikat paljastavat: uusia liikkeitä Seinäjoen Ideaparkiin

Ideaparkin avajaisia juhlitaan marraskuussa.

Riina Haapala

Seinäjoen Ideaparkin liikkeiden rekrytointi käy parhaillaan kiivaana. Avoimia työpaikkoja selatessa voi huomata, että Ideaparkiin avaavat myös sellaiset toimijat, jotka eivät ole uutta liikettä vielä julkistaneet.

Yksi Ideaparkiin avaavista liikkeistä on plus-kokoisille naisille vaatteita myyvä Zizzi. Se etsii uuteen myymäläänsä store manageria. Myymäläpäällikön kakkosta ja myyjiä etsitään puolestaan FarkkuTehtaan myymälään. FarkkuTehdas on MASI Companyn uusi myymäläkonsepti. Masi on suomalainen tekstiilialan yritys, joka on toiminut vuodesta 1972 asti.

Kosmetiikkapuolelta KICKS aikoo avata Ideaparkiin. Tällä hetkellä KICKSillä on myymälä Torikeskuksessa, joten Ideaparkin toimipiste on yrityksen toinen Seinäjoella.

Ruokapuolelta jo seinäjokelaisille ennestään tuttu Elonen aikoo siirtyä Citymarketin mukana Ideaparkiin. Uuteen ravintolaan etsitään parhaillaan kokkeja ja keittiömestaria. Työpaikkailmoituksesta voi lukea, että uudessa ravintolassa tarjoillaan aamupalaa, lounasta ja a' la carte -annoksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seinäjoen Ideapark korostaa tapahtumien, viihteen ja viipymisen merkitystä – Ensimmäiset kauppakeskuksessa esiintyvät artistit ovat jo tiedossa5.9.2019 16.06
Kultasepänliike Uimola avaa myymälän Seinäjoen Ideaparkiin20.8.2019 16.00
Seinäjoen Ideaparkiin tulee myös autokauppa4.7.2019 08.18
Ideapark julkisti pitkän listan uusia liikkeitä: nämäkin tulevat Seinäjoelle31.5.2019 10.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat