Paikalliset

Seinäjoen Duudsonit Activity Park valmistautuu muuttoon – vanha puisto avoinna reilun viikon

Arkistokuva

Matias Helinko

Duudsonit Activity Park valmistelee muuttoa uuteen Seinäjoen Ideaparkiin. Nykyinen puisto on avoinna viimeistä päivää sunnuntaina 20. lokakuuta. Sen jälkeen vanha puisto puretaan ja tila siirtyy pääosin muuhun liikuntakäyttöön.

– Päiväkoti Jumpille pyrimme jättämään ainakin toisen Jekkula-kiipeilymaailman tilaan ja hyödyntämään joitakin muita aktiviteettejä muuhun käyttöön Seinäjoella tai muissa kohteissa, toteaa DAP:in toimitusjohtaja Jani Karvonen yrityksen tiedotteessa.

 

Uusi Duudsonit Activity Park avaa ovensa Ideaparkissa torstaina 14. marraskuuta muiden liikkeiden tapaan. Ideaparkiin tulee saman verran neliöitä kuin nykyiseen puistoon. Uuden puiston trampoliinialue on kooltaan kaksinkertainen nykyiseen verrattuna. Suurimmat trampoliinit ovat kooltaan neljä kertaa neljä metriä ja myös hyppykorkeudet tuplaantuvat nykyisestä neljästä metristä jopa yli kahdeksaan metriin. Vanhasta puistosta siirretään Ideaparkiin Ninja –seikkailurata, joka tuunataan sinne pidempänä.

Uusia lajiaktiviteettejä ovat muun muassa Säbäflipperi, DAP ball ja koripallopeli. Skeitti- ja skuuttialueen rakentamisessa on kuunneltu nuorten toiveita. Pienemmille lapsille rakennetaan uusi kiipeilymaailma. Lisäksi puistoon tulee täysi salibandy ja futsal-kenttä. Se on normaalikäytössä jaettu kolmeen osaan, mutta tarvittaessa siellä voidaan pelata myös yksittäisiä sarjapelejä tai kyseisten lajien turnauksia.

 

Uuteen puistoon siirtyy myös 1. ja 2.-luokkalaisten iltapäiväkerho. Iltapäiväkerhoon pystytään ottamaan uusia ryhmiä ja lisää lapsia vuoden 2020 alusta. Myös 3.–6.-luokkalaisille on suunnitteilla osittain ohjattua toimintaa iltapäiville.

Ravintola Pirttihirmun keskuskeittiö jää vanhaan osoitteeseen Yrittäjäntielle. Siellä tapahtuu jatkossa molempien päiväkotien ruoanvalmistus. Lisäksi Yrittäjäntiellä jatkaa lounasravintola.

Uuden Ideaparkin Pirttihirmuun keskittyy muu ravintolatoiminta. Omien pikaruoka-aterioiden rinnalle Ideaparkiin tulee pizza–tortilla-buffet.

 

Juttua muokattu 8.10. klo 13.02: Korjattu virheellinen päivämäärä. Puisto on auki 20. lokakuuta asti, ei 20. syyskuuta, kuten ensin kerrottiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ideapark paljasti avajaisesiintyjiä – kauppakeskuksessa nähdään muun muassa JVG30.9.2019 11.57
Avoimet työpaikat paljastavat: uusia liikkeitä Seinäjoen Ideaparkiin17.9.2019 14.09
Seinäjoen Ideapark korostaa tapahtumien, viihteen ja viipymisen merkitystä – Ensimmäiset kauppakeskuksessa esiintyvät artistit ovat jo tiedossa5.9.2019 16.06
Ideapark julkisti pitkän listan uusia liikkeitä: nämäkin tulevat Seinäjoelle31.5.2019 10.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat