Urheilu

Tommi Mäkinen toppuutteli taas Latvala-huhuja – IS: ”Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla”

Tommi Mäkinen

MTV:n uutisvideo

Brittimedia Autosport antoi keskiviikkona ymmärtää, että Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen palkkaa ensi kaudella kuljettajakseen todennäköisemmin Kris Meeken kuin Jari-Matti Latvalan. Mäkinen on taustoittanut Autosportin uutista Ilta-Sanomille.

– Noo, en tiedä, puhuimmeko Autosportin haastattelussa suoraan kuljettavalinnoista. Lähinnä keskustelimme ylipäänsä poikien edesottamuksista ja kuinka he ovat ajaneet. Totesin siihen vain, että Krisin ajaminen on petraantunut selvästi, Mäkinen kertoo IS:lle.

Mäkinen pyrkii saamaan ensi kauden kuljettajakolmikon kokoon lokakuun aikana. Päällimmäinen tavoite on saada tämän kauden mestaruudessa kiinni oleva Ott Tänak pysymään tallissa.

– Se on tietenkin ensisijainen juttu, kun katsotaan kokonaisuutta. Toivomme kaikki, että Ott haluaisi jatkaa tiimissämme. Sen jälkeen menemme eteenpäin muiden osa-alueiden kanssa.

Latvalan tilanne on erittäin mielenkiintoinen.

– En osaa ottaa siihen sen enempää kantaa. Jos poikia vertailee, Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla. Markkinoilla on tietysti paljon muitakin kuljettajia kuin vain nämä kaksi herraa. Käymme vielä aika huolella läpi, mitä haluamme tehdä, Mäkinen sanoo.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Kohujutut Maisa Torpasta vaikuttivat Latvalaan – "Ihan varmasti olisi itselläkin kiveen kolahtanut", sanoo Toyota-pomo8.10.2019 12.35
Tommi Mäkinen paljasti lehdelle: Tässä on Toyotan "unelmien kokoonpano" – Latvala ei ole mukana, mutta Rovanperä on7.10.2019 13.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat