Paikalliset

Komia Liikenne ja Ideapark yhteistyöhön – lisäliikennettä iltoihin ja viikonloppuihin

Matias Helinko

Komia Liikenne ja Ideapark aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on saada kattavat joukkoliikennepalvelut Ideaparkiin kaikkina sen aukioloaikoina.

Komia Liikenne aloitti lokakuussa uuden linjan 8 liikennöinnin, joka liikennöi paikallisliikenteen palvelutason mukaisina aikoina. Nyt sovitulla yhteistyöllä joukkoliikennepalvelut laajenevat myös iltoihin ja viikonloppuihin.

 

Uudet reitit 810 ja 820 aloittavat ilta- ja viikonloppuliikennöinnin Ideaparkin avautuessa 14. marraskuuta. Kyseessä on kokeilu, joka kestää toukokuun loppuun. Tämän jälkeen arvioidaan jatkotarve reiteille kysynnän perusteella.

– Mikäli paikallisliikennettä käytetään enemmän, sitä paremmin pystymme palvelemaan kaupunkilaisia, sekä nostamaan vuorotiheyttä, erityisen tyytyväisiä olemme sunnuntailiikenteen alkamiseen, Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki kertoo tiedotteessa.

Linja 810 kiertää reittiä keskusta–Hyllykallio–Kertunlaakso–Tanelinranta–Karhuvuori–Kivistö–keskusta–Ideapark ja linja 820 reittiä keskusta–Uppa–Kasperi–Hallila–Pajuluoma–Törnävä–Kärki–Simuna–keskusta–Ideapark.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seinäjoen paikallisliikenteen "kauppalinja" aloittaa liikennöinnin maanantaina – linjan 13 reitti muuttuu18.10.2019 12.26
Tässä ovat Seinäjoen Ideaparkkiin tulevat liikkeet – kaikki tilat vuokrattu31.10.2019 15.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat