Paikalliset

Eteläpohjalaiselle ruokatuotannolle lanseerataan uusi merkintä

Ruokaprovinssi

Etelä-Pohjanmaan alueella tuotetulle ruoalle on kehitetty uusi Ruokaprovinssimerkki.

Merkinnän tavoitteena on tukea alueella tuotettujen ja kehitettyjen tuotteiden identiteettiä ja tunnettavuutta sekä nostaa näiden kulutusta. Päästäkseen merkkiyrittäjäksi yritys käy läpi auditointiprosessin, jonka tulosten perusteella Ruokaprovinssimerkkiryhmä päättää merkin myöntämisestä yritykselle tai tuotteelle.

Merkin on kehittänyt Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset yhdessä eteläpohjalaisten ruokatoimijoiden kanssa Etelä-Pohjanmaan liiton hankkeessa, jonka tavoitteena on ollut edistää ruokaketjujen innovatiivisuutta.

– Parhaillaan meillä on haku päällä Ruokaprovinssimerkkiyrityksistä. Ensi vuoden aikana merkki näkyy palveluissa ja tuotteissa kuluttajille, kertoo Terhi Välisalo Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat