Paikalliset

Kurikan Kampuksen kokki PRO2020-kilpailun finaaliin

Kurikan Kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on ehdolla PRO2020-finaalissa. Päivisin Mäkysen työhön kuuluu opiskelijalounaita ja kahvilapalvelua, iltaisin ja viikonloppuisin juhlapalvelua. Kuvituskuva.

Ville Mäkilä

Kurikan Kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on valittu yhdeksi PRO2020-kisan finalisteista. PRO on vuosittain jaettava tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille.

PRO-tunnustuksia jaetaan 15 eri sarjassa, joista jokaiseen on valittu kolme finalistia. Kirsi Mäkynen on mukana Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Mäkynen on ainoa eteläpohjalainen finalisti koko kilpailussa.

– Kisan tiukan esiseulan läpi finaaliin päässeet ovat niin kovatasoisia ammattilaisia, että jokainen heistä on jo voittaja. Tällaisessa kisassa mukana oleminen on niitä ammatillisia muistoja, joita ylpeydellä muistelee vielä vuosienkin päästä, kommentoi puhtaus- ja ruokapalveluiden palvelupäällikkö Maarit Annala tiedotteessa.

– Kirsi on ansainnut tunnustuksen, sillä hän on aito ja välitön asiakaspalvelija, joka pystyy tekemään sujuvasti monta asiaa yhtä aikaa huomioiden kuitenkin aina ensin asiakkaansa ja työkaverinsa.

Työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat saivat ehdottaa aiemmin syksyllä hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisia PRO-tunnustuksen saajaksi. Tuomarit valitsivat finaaliin kolme ehdokasta äänimäärän ja perustelujen pohjalta.

PRO2020-finalistit julkaistiin maanantaina 2. joulukuuta. Kuka tahansa voi kannustaa 15. joulukuuta saakka omaa suosikkiaan ja perustella, miksi juuri tämän finalistin tulisi voittaa. Voittajat julkaistaan 30.1.2020 Helsingissä Finlandia-talossa järjestettävässä PRO-gaalassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat