Paikalliset

Rytmikorjaamosta julkaistaan dokumentti – kaikille avoin näytös helmikuun alussa

Rytmikorjaamolla järjestetään toukokuussa taistelupelitapahtuma.

Anna-Pia Ahola

Seinäjoen Rytmikorjaamosta julkaistaan dokumentti. Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu haluaa dokumentilla nostaa esiin Rytmikorjaamon historiaa postiautovarikosta suosituksi keikkapaikaksi.

Dokumentin tuotannosta on vastannut videotuottaja Toni Annala.

– Ihmisten Klubi-dokumentti kertoo Rytmikorjaamon historiasta, nykyhetkestä ja tuo katsojalle myös artistin näkökulmaa siitä, millainen Rytmikorjaamo on klubina ja esiintymispaikkana. Dokumenttikokonaisuus muodostuu kolmesta osasta: ensimmäinen osa käsittelee Rytmikorjaamon historiaa, eli sitä millaisista lähtökohdista Rytmikorjaamo on lähtenyt kehittymään. Toinen osa luo katsauksen talkootoimintaan ja miksi tämä toimintatapa on valittu. Kolmas osa tarjoaa katsojalle artistin näkökulman Rytmikorjaamon klubista, Toni Annala kertoo Selmun tiedotteessa.

Idea dokumentin tekemisestä saatiin syksyllä 2018 ja kuvaaminen aloitettiin keväällä 2019. Dokumenttia ryhdyttiin tekemään intohimosta ja mielenkiintoinen sisältö laajensi projektia melkoisesti. Dokumentin tuotannosta vastasi ja sen omistaa Selmu ry.

Kaikille avoin näytös järjestetään lauantaina 1. helmikuuta Open Club Day 2020 -tapahtuman yhteydessä Rytmikorjaamolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat