Paikalliset

OmaSp juhlii uuden pankkitalon avajaisia Seinäjoen Keskustorilla

OmaSp juhlii uuden pankkitalon avajaisia lauantaina Keskustorilla.

Matias Helinko

Oma Säästöpankki on palvellut asiakkaita Seinäjoen Keskustan uudessa konttorissa jo kuukauden ajan Keskustorin laidalla. Pankkitalon avajaisia vietetään tänä viikonloppuna.

Kaikille avoin avajaistapahtuma järjestetään lauantaina 18. tammikuuta kello 14–19 Keskustorilla. Ohjelman lisäksi avajaisissa pääsee kurkistamaan uuteen pankkitaloon.

Avajaiset aloitetaan asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtion avajaispuheella. Lapsia viihdyttävät Ti-Ti Nalle ja Tau Nalle Riitta Korpelan kanssa. Paikalla tallustelee myös oma maskotti OmaSp Norppa. Lapsille ohjelmassa on lisäksi piirustuskilpailu ja kasvomaalausta. Torilla esiintyvät myös Jukka Poika ja Paula Koivuniemi. Avajaiset juontaa HP Parviainen.

– Juhlimme avajaisia monipuolisella ohjelmalla ja haluamme samalla tuoda elämää uudelle torille myös näin keskellä talvea ja lisäksi tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua uuteen konttoriimme, sanoo Seinäjoen keskustan konttorinjohtaja Nico Warde tiedotteessa.

OmaSp:n noin 1 400 neliön suuruiset tilat sijaitsevat pääosin kahdessa alimmassa kerroksessa.

– Uusi konttorimme on näkemisen arvoinen ja upea paikallisten yritysten taidonnäyte, Warde kehuu tiedotteessa.

Pasi Turtio vastaa OmaSp:n asiakasliiketoiminnasta valtakunnallisesti ja hän on myös varatoimitusjohtaja. Turtio pureutuu puheessaan nimenomaan asiakasnäkökulmaan.

– Ajatus pankkitalon rakentamisesta Seinäjoelle lähti matkaan kaupungin keskustan kehittämisestä. Uusi konttori palvelee nykyisin kymmenkertaista volyymia verrattuna kehittämishankkeen alkamisajankohtaan ja se on mitoitettu tavoitteeseen tehdä OmaSp:stä Seinäjoen ykköspankki, Turtio toteaa teidotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat