Paikalliset

Lakeuden Panimojuhlien lauantai myytiin loppuun

Kuvituskuva

Sami Huhtakangas

Tällä viikolla Seinäjoen Rytmikorjaamolla järjestettävien Lakeuden Panimojuhlien lauantain ja kahden päivän liput on myyty loppuun, tiedottavat järjestät.

Järjestäjien tiedotteen mukaan liput myytiin loppuun ennätysajassa. Perjantain lippuja on vielä jäljellä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että tapahtuman jälkimmäinen päivä myytiin loppuun viidettä kertaa peräkkäin, ja vielä näin hyvissä ajoin. On mahtavaa, kuinka Lakeuden Panimojuhlat on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Etelä-Pohjanmaan tapahtumakentässä, kommentoi tapahtuman tuottaja Henri Kangaskorte tiedotteessa.

Tänä vuonna Lakeuden Panimojuhlissa on yhteensä 15 juomatoimijaa, joista ulkomaisia ovat virolainen Tanker Brewery ja englantilainen Thornbridge Brewery. Tapahtumaan tulee maisteltavaksi yhteensä yli 110 eriä pientuottajien juomaa.

Juomatarjonnan lisäksi tapahtumassa on ruokaa ja ohjelmaa.

Perjantaina nähdään Rytmikorjaamo -dokumentin ensiesitys ja lauantaina kuullaan alan ammattilaisten pitämä paneelikeskustelu aiheesta Sukupuoliroolit panimomaailmassa. Tapahtumassa on myös Seiga Ry:n järjestämä videopelialue, panimohaastatteluita, bingoa, visaa, Kyrö Distillery Companyn blending-workshop ja loppuunmyytyjä oluttastingejä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat