Paikalliset

SeAMKin hallitus esittää yhteistyön tiivistämistä Tampereen kanssa – vähemmistöosakkuus ensisijainen tavoite

Anna-Pia Ahola

SeAMKin hallitus kävi maanantain 10.2. kokouksessaan keskustelun yhteistyön tiivistämisestä Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa.

SeAMKin hallitus ehdottaa omistajayhteisöilleen, että neuvotteluja yhteistyön tiivistämisestä Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa jatketaan. Hallituksen kanta on, että tavoitteena olisi Tampereen korkeakoulusäätiön vähemmistöosakkuus Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Tässä ratkaisussa henkilöstön asema turvataan.

Etelä-Pohjanmaan kannalta ratkaisevaa on, millaiseksi muodostuu ammattikorkeakoulutoiminnan ja yliopistollisen koulutuksen ja tutkimuksen kokonaisuus Seinäjoella. Hallitus toteaa, että omistajayhteisöt ottavat asiaan kantaa, kun sopimusehdotukset ovat valmistuneet.

Keskustelussa SeAMKin henkilöstöön kuuluva hallituksen jäsen kertoi henkilöstön kannan olevan, että asiassa ei pidä päätyä selvitystyössä mainittuun vaihtoehtoon kolme (enemmistöomistus Tampereen korkeakoulusäätiölle). Opiskelijoihin kuuluva hallituksen jäsen ilmoitti, että opiskelijakunta SAMO ei ole tässä yhteydessä ottanut asiaan kantaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat