Puheenaihe

Yle: Säätytalon neuvottelut ohi, Uudenmaan eristys ja ravintolasulut esillä

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on alkuvuoden aikana tuonut paljon näkyvyyttä tamperelaiselle Uhana Designille.

Laura Kotila | valtioneuvoston kanslia

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) johdolla Säätytalossa käydyt neuvottelut puoluejohtajien kanssa ovat päättyneet. Ylen uutisen mukaan hallituksella on nyt kaikkien eduskuntapuolueiden tuki uusille lisärajoituksille koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Uusina rajoittamistoimenpiteinä ovat olleet esillä ravintoloiden ja yökerhojen aukioloajat. Lisäksi hallitus käy Ylen uutisen mukaan läpi liikkumisrajoituksia erityisesti Uudellamaalla, joka on epidemia-alueen keskus.

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sanoo, että valmiuslaki ei anna välineitä sulkea ravintoloita, mutta asiaa valmistellaan normaalin lainsäädännön puitteissa. Lindtmanin mukaan asiassa edetään nopeasti, ihanneaikataulu olisi se, että hallituksella olisi esityksiä annettavana 25. maaliskuuta.

Juttua korjattu 24.3.2020 kello 15.07: korjattu viimeisen lauseen päivämäärä 24. maaliskuuta oikeaksi eli 25. maaliskuuta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Korona sulkee nyt kokonaisen ravintolaketjun – HOK-Elanto laittaa kiinni kaikki ravintolansa, näin 800 työntekijälle käy18.3.2020 12.00
Pääministeri Sanna Marin Twitterissä: "Myös liikkumisen rajoittaminen on valmistelussa"23.3.2020 12.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat