Aleksi 13 lähtee Seinäjoelta – H&M tulee tilalle

Kokonaispukeutumiseen keskittyvä Aleksi 13 lopettaa toimintansa Seinäjoen Torikeskuksessa helmikuussa. Asian Seinäjoen Sanomille vahvistaa Aleksi 13/L-Fashion Groupin kauppapaikkapäällikkö Janne Mäki.


– Tämä ei liity meihin. Tämä on vuokranantajan päätös.


Torikeskuksen liiketilojen vuokrauksesta vastaavasta Cityconista todetaan Seinäjoen Sanomille, että Aleksi 13:sta lähtö Seinäjoen Torikeskuksesta pitää paikkansa.


– Tilalle tulee H&M, kertoo Torikeskuksen kauppakeskuspäällikkö Riitta Kumpuselkä.


Seinäjoen Sanomat kertoi joulukuussa, että muotiketju H&M avaa myymälän Torikeskuksessa elokuun lopussa. Kahdessa kerroksessa toimivan myymälän kokonaispinta-ala on noin 1 850 neliömetriä.


– Aleksi 13:sta määräaikainen sopimus päättyy helmikuun lopussa. Teemme uudelleen järjestelyjä ja tilajärjestelyjä, kun uusi toimija H&M asettuu tilalle. Katutason ja kakkoskerroksen remontti alkaa maaliskuun alussa, ja siihen menee aikaa 4–5 kuukautta, kertoo Kumpuselkä.


Tällä hetkellä Seinäjoella on H&M-liike Epstorilla.


”En tiedä, jatkammeko

toimintaa Seinäjoella”


Mäen mukaan Aleksi 13 on ainakin väliaikaisesti pois Seinäjoen markkinoilta. Mäki kertoo, ettei ketjulle löydy Seinäjoelta sopivia tiloja, mihin se voi suoraan siirtyä.


– Tällä hetkellä ei ole tiedossa, jatkammeko tulevaisuudessa toimintaamme Seinäjoella, mutta en sulje sitä vaihtoehtoa pois, sanoo Mäki.

Mäen mukaan ketjun kaupallinen toiminta loppuu Seinäjoella 14. helmikuuta.


– Emme ole aiheuttaneet mitään ongelmia Seinäjoella. Kaupan alalla olemme Suomessa yksi vakavaraisimmista yrityksistä.

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat