Ylistaron Alapään Nuorisoseura

ROMPETORI JA PERÄKONTTIKIRPPIS

Anne Kettula

ROMPETORI YLISTARON ALAPÄÄN NUORISOSEURALLA

LA 14.6. 2014 klo 10.00 - 17.00

Rompetorin oheistapahtumissa voit nähdä perinteistä, paikallisesti Alapään Nuorisoseuraan liittyviä asioita:  vanhoja työtapoja ja koneita. Esillä ovat vanhat mopot  ja gramofonien näytttely.  Työnäytöksissä  Sutelan mylläri valmistaa kaurankryyniä vanhalla kryynikoneella, aitapaaluja ja heinäseipäitä tehdään vanhalla teroituslaikalla. Koneita pyörittää se sama maamoottori joka viime vuonna paukkui jotta   ajoittain oltiin kuin tykistökeskityksessä. 

Lapsille on tarjolla poniratsastusta

Kukapa ei muistaisi  70- luvulla pyöritettyjä Ylistaron Alapään Ns:n kuuluisia ja maan suurimpia autobingoja. Tarinan mukaan autoja oli parkkeerattu tien täydeltä, että Vaasaan menevä bussi oli joutunut odottamaan kunnes Bingo loppui.  Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan nuorisoseuran bingotunnelmaa perinteisellä tavalla. Bingo pelataan perinteisellä veivattavalla arvontapallolla. Käytössä ovat alkuperäiset bingolaput, joita on löytynyt 70-luvun arkistosta.Pääpalkintona kaasugrilli.

Alapään Rompetorilla on pöytämyyntiä ja peräkonttikirppistä perinteiseen tapaan.  Nyt kaupat voi  tehdä myös huutokaupassa, joka järjestetään kello 13 ja 14.30 alkaen  Meklarina toimii kylän oma poika Veikko Punkari.  Tavaraahan on paljon ja hinnat ” edullisia”. Myyntipaikkahinnat vain 5-10e.

Nälkäkään ei pääse yllättämään, sillä nuorisoseuran ravintola toimii koko päivä. Ruokalistalla on jotain perinteistä. 

Tervetuloa!

Paikkavaraukset Veikko Punkari 050-026 9160 [email protected]

Tutustu tavaroihin www.ylistaronalapaanns.com

Järjestäjinä: Ylistaron Alapään Nuorisoseura ry ja Ylistaron Alapään Kylätoimikunta

 

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Aikaisempia kirjoituksia

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Ylistaron Alapään Nuorisoseura ry (Alapääntie 32, 61430 Ylistaro) on perustettu vuonna 1909. Etelä-Pohjanmaan suurimpiin lukeutuvassa nuorisosseuratalossa on n. 1200m2 toimintatilaa.

Eri-ikäisten terveysliikunta on ollut 90 –luvulta lähtien pääasiallinen toimintamuotomme. Viikottain seuralla käy 400 terveysliikunnan harrastajaa. Meillä voit zumbata tai monipuolisesti salijumpata. Kyrönjoki-maraton on meidän joka keväinen suurtapahtuma.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedustelut [email protected]

Uusimmat mielipiteet