Virusmäen Wushu

Qigongista energiaa

Qigong [chi kung] on terveysliikuntaa, jossa aktivoidaan energiakanavia ja lisätään sisäistä voimaa eli qitä yksinkertaisten liikkeiden avulla. Alkavalla kurssilla opetellaan terveys-qigong-sarja Wu Qin Xi (Viisi eläintä), jossa imitoidaan eläinten liikkeitä. Liikkeissä pyritään löytämään tiikerin, peuran, karhun, apinan ja kurjen olemus. Eläinsarja on hauska ja liikkeet helppo oppia. Rauhallisen hengityksen tahdissa liikkeet avaavat tehokkaasti kehon lukkoja ja rentouttavat.

Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita ja harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille, myös ikääntyneemmille. Treeniasuksi käy mukavat, löysät vaatteet, esim. verkkarit ja t-paita sekä sisäkäyttöön tarkoitetut kengät tai tossut. Tervetuloa kokeilemaan, ensimmäinen kerta on maksuton!

Aika: torstaisin klo 17.30-18.15, alkaa 15.1.2015, päättyy 19.3.2015
Paikka: Uimahalli-Uheilutalon jumppasali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki
Hinta: 40 € / koko kurssi, kertamaksu 5 € / kerta

Tarkemmat tiedot lajista ja ilmoittautumiset sivuillamme: http://www.wushuseinajoki.fi/

Virusmäen Wushu

Aikaisempia kirjoituksia

Virusmäen Wushu

Virusmäen Wushussa voit tutustua kiinalaisiin kamppailutaitoihin. Harjoittelemme erilaisia liikesarjoja, jotka perustuvat perinteisiin taistelutaitoihin, esimerkkeinä rauhallinen Taijiquan tai vauhdikas ja akrobaattinen Changquan sekä aseet kuten miekka (Jian) tai sapeli (Dao). Harjoituksia on Seinäjoella viitenä iltana viikossa niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille. Lisäksi teemme lajinäytöksiä ja osallistumme lajin kilpailuihin.

Virusmäen Wushu ry on perustettu vuonna 2003 ja seurassa on noin 60 jäsentä. Yhdistys on Suomen Wushu-liiton jäsen.

www.wushuseinajoki.fi

Uusimmat mielipiteet