Virusmäen Wushu

Taiji vaatii ajatusta

Taiji eli kiinalainen aamuvoimistelu on vanha kiinalainen liikuntamuoto, jonka liikkeet ovat perua taistelutaidoista. Rauhalliset liikkeet tehdään hitaasti ja pehmeästi, vain harjoitukseen keskittyen. Liikkeen meditatiivisuus on hyvää vastapainoa nykypäivän kiireiselle elämänmenolle. Taiji toimiikin hyvin kokonaisvaltaisesti niin kunnon kohottajana kuin mielen virkistäjänä. 

Taijia tehdään myös miekan kanssa, joka tuo tasaiseen liikkeeseen särmää ja haastetta. Miekan käyttö kehittää koordinaatio- ja keskittymiskykyä. Miekkaliikkeiden sulavuus tuo lisäksi oman kauneutensa lajiin.

Alkeiskurssit alkavat Uimahalli-Urheilutalolla maaliskuussa:

Taiji-miekka (Yang-Taijijian)
​Aika:
 tiistaisin klo 19.00-20.00, alkaa 3.3.2015, päättyy 26.5.2015
Paikka: Uimahalli-Uheilutalon voimistelusali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki
Hinta: 50 € / kurssi + miekka
Kurssin alussa on mahdollisuus osallistua myös intensiivileirille, jossa harjoitellaan miekan käytön perusteita ja liikesarjaa koko lauantai-päivän ajan 7.3.2015. Lisätietoja leiristä: http://www.wushuseinajoki.fi/docs/001-pFw-VW_ZF_leiri_2015.pdf

Taiji (Yang-Taijiquan)
​Aika:
 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00, alkaa 4.3.2015, päättyy 27.5.2015
Paikka: Uimahalli-Uheilutalon voimistelusali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki
Hinta: 50 € / kurssi

Qigong (Da Wu, Suuri Tanssi)
​Aika:
 torstaisin klo 17.30-18.15, alkaa 29.3.2015, päättyy 28.5.2015
Paikka: Uimahalli-Uheilutalon jumppasali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki
Hinta: 40 € / kurssi tai 5 € / kerta

Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita ja harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Treeniasuksi käy mukavat, väljät vaatteet, esim. verkkarit ja t-paita sekä sisäkäyttöön tarkoitetut kengät tai tossut. Miekkatilaukset tehdään ensimmäisellä tunnilla. Tervetuloa kokeilemaan, ensimmäinen kerta on maksuton!

Tarkemmat tiedot lajista ja ilmoittautumiset sivuillamme: http://www.wushuseinajoki.fi/

Virusmäen Wushu

Aikaisempia kirjoituksia

Virusmäen Wushu

Virusmäen Wushussa voit tutustua kiinalaisiin kamppailutaitoihin. Harjoittelemme erilaisia liikesarjoja, jotka perustuvat perinteisiin taistelutaitoihin, esimerkkeinä rauhallinen Taijiquan tai vauhdikas ja akrobaattinen Changquan sekä aseet kuten miekka (Jian) tai sapeli (Dao). Harjoituksia on Seinäjoella viitenä iltana viikossa niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille. Lisäksi teemme lajinäytöksiä ja osallistumme lajin kilpailuihin.

Virusmäen Wushu ry on perustettu vuonna 2003 ja seurassa on noin 60 jäsentä. Yhdistys on Suomen Wushu-liiton jäsen.

www.wushuseinajoki.fi

Uusimmat mielipiteet