Vesiturva

Vesiturvapäivä Vantaalla helatorstaina – kannattaa tulla kauempaakin

Vesiturva ry. on päättänyt pelastaa suomalaisten perheiden kesälomat. Tavoitteena on lisätä tietoa ja opetella taitoja, joilla vähennetään hukkuneiden sukulaisten ja ystävien määrää. Helatorstaina pelastautumista harjoitellaan Vantaalla Tikkurilan uimahallissa.

Pop-up Vesiturvapäivä toteutetaan yhteistyössä Simmis Wanda ry:n, Vantaa Kaupungin, Vantaan Sanomien ja Yamaha Center Vantaan kanssa. Tapahtumaan voi pamauttaa paikalle helatorstaina 14.5. klo 12-15.

Paremman kuvan tapahtuman luonteesta saa alla olevasta videosta. Tervetuloa ilmaiseen tapahtumaan!

Julkaisemme vesiturva-aiheisia videoita tällä sivulla kevään mittaan. Jakakaa näitä videoita ahkerasti sosiaalisessa mediassa, jotta mahdollisimman moni oppisi hukkumattomuuden ja pelastamisen perusasiat. Mallisuoritusten esittäjät ovat 10-15-vuotiaita uimarilupauksia.

Tulemme toteuttamaan vastaavia tapahtumia myös muilla paikkakunnilla yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa kysynnän mukaan.

Vesiturva

Aikaisempia kirjoituksia

Vesiturva

Veriturva ry. on olemassa lisätäkseen perheiden kesälomien onnellisuutta ehkäisemällä onnettomuuksia ja antamalla ideoita hauskaan ja turvalliseen vesielämään. 
Lisätietoja www.vesiturva.wordpress.com

Uusimmat mielipiteet