Ylistaron Alapään Nuorisoseura

ROMPETORI JA PERINNETAPAHTUMA SEKÄ 100 VUOTIAAN RIIPPUSILLAN SILTATANSSIT

Anne Kettula

Ylistaron Alapään Nuorisoseuralla järjestetään lauantaina 13.6.2015 klo 10.00 - 17.00 Rompetori ja perinnetapahtuma, jonne myyntipaikkoja voi varata jo nyt. Varaukset: Veikko Punkari 0500-269160 tai Juhani Lehtonen 0400-891909. Tapahtumassa on työnäytöksiä mm. aitatolppien ja kaurakryynien valmistamiseen, jätevesi ja viemäri-infoa kaupungin asiantuntijoiden toimesta sekä monenlaista hupaisaa kisailua. Bingoa pelataan (sisällä ja ulkona kuuluvasti) klo 12.00 alkaen. Voittajille hyvät palkinnot. Kirpputorimyyntipöydät lasten tavaroiden myyntiin ovat maksuttomia. Lapsille on omaa oheisohjelmaa mm. poniratsastusta sekä onnenpyöräpelaamista.  Ravintolasta saa ostaa piimävelliä ja kinkkukiusausta, kahvia ja mahdollisuus on myös syödä ulkona grillimakkaraa.Piimävelliä ja kinkkukiusausta riittää, vaikka kotiin viemisiksikin. Ota mukaan oma astia.

Illalla klo 20.00 alkaen tanssitaan 100vuotiaalla riippusillalla juhlatanssit. Sateen sattuessa tanssit siirtyvät Alapään nuorisoseuran saliin.

Kts. mainos www.ylistaronalapaanns.com sivulta.

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Aikaisempia kirjoituksia

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Ylistaron Alapään Nuorisoseura ry (Alapääntie 32, 61430 Ylistaro) on perustettu vuonna 1909. Etelä-Pohjanmaan suurimpiin lukeutuvassa nuorisosseuratalossa on n. 1200m2 toimintatilaa.

Eri-ikäisten terveysliikunta on ollut 90 –luvulta lähtien pääasiallinen toimintamuotomme. Viikottain seuralla käy 400 terveysliikunnan harrastajaa. Meillä voit zumbata tai monipuolisesti salijumpata. Kyrönjoki-maraton on meidän joka keväinen suurtapahtuma.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedustelut [email protected]

Uusimmat mielipiteet