Virusmäen Wushu

Valoa kaamokseen Qigongilla

Qigong [chi kung] on terveysliikuntaa, jossa aktivoidaan energiakanavia ja lisätään sisäistä voimaa eli qitä yksinkertaisten liikkeiden avulla. Alkavalla kurssilla opetellaan klassinen terveys-qigong-sarja Ba Duan Jin (8-osainen brokadisilkki). Sarjan 8 liikettä ovat helppoja mutta tehokkaita. Rauhallisen hengityksen tahdissa tehtävät liikkeet stimuloivat kaikkia energiakanavia parantaen qin ja verenkiertoa sekä nivelten liikkuvuutta. Samalla sarja vahvistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa koko kehoa.

Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita ja harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille, myös ikääntyneemmille. Treeniasuksi käy mukavat, joustavat vaatteet, esim. verkkarit ja t-paita sekä sisäkäyttöön tarkoitetut kengät tai tossut. Tervetuloa kokeilemaan, ensimmäinen kerta on maksuton!

Aika: torstaisin klo 19-20, alkaa 5.11.2015, päättyy 17.12.2015
Paikka: Uimahalli-Uheilutalon jumppasali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki
Hinta: 40 €

Tarkemmat tiedot lajista ja ilmoittautumiset sivuillamme: http://www.wushuseinajoki.fi/

Virusmäen Wushu

Aikaisempia kirjoituksia

Virusmäen Wushu

Virusmäen Wushussa voit tutustua kiinalaisiin kamppailutaitoihin. Harjoittelemme erilaisia liikesarjoja, jotka perustuvat perinteisiin taistelutaitoihin, esimerkkeinä rauhallinen Taijiquan tai vauhdikas ja akrobaattinen Changquan sekä aseet kuten miekka (Jian) tai sapeli (Dao). Harjoituksia on Seinäjoella viitenä iltana viikossa niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille. Lisäksi teemme lajinäytöksiä ja osallistumme lajin kilpailuihin.

Virusmäen Wushu ry on perustettu vuonna 2003 ja seurassa on noin 60 jäsentä. Yhdistys on Suomen Wushu-liiton jäsen.

www.wushuseinajoki.fi

Uusimmat mielipiteet