Ylistaron Alapään Nuorisoseura

ROMPETORI JA PERINNETAPAHTUMA

Anne Kettula

Ylistaron Alapään Nuorisoseuralla , Alapääntie 327 järjestetään lauantaina 18.6.2016 klo 10.00 - 17.00 Rompetori ja perinnetapahtuma. Tapahtumassa on paljon tavaraa myynnissä sekä monenlaisia perinteisiä työnäytöksiä tarjolla. Pelataan bingoa, ratkaistaan Alapään nopein puujalka -voittaja ja  Alapään hitain polkija -voittaja. Lapsille on omaa ohjelmaa sekä erillinen lasten kirppis. Ylistaron Alapään nuoriseuran painikämppä tunnetaan menestyneiden painiedustajien harjoituspaikkana. Tule kuuntelemaan tarinaa ja katsomaan mitalien välkettä painikämpän historiasta.Kaksipyöräisten ajoneuvojen museotarkastaja on paikalla. Nuoriseuran ravintolasta saa ostaa herkullista ruokaa pitkin päivää ja kotiin viemiseksi.

Lisätietoja www.facebook.com/alapaan.rompetori tai www.ylistaronalapaanns.com

Myyntipaikkojen varaukset ja hintatiedustelut Veikko Punkari 0500-269160
 

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Aikaisempia kirjoituksia

Ylistaron Alapään Nuorisoseura

Ylistaron Alapään Nuorisoseura ry (Alapääntie 32, 61430 Ylistaro) on perustettu vuonna 1909. Etelä-Pohjanmaan suurimpiin lukeutuvassa nuorisosseuratalossa on n. 1200m2 toimintatilaa.

Eri-ikäisten terveysliikunta on ollut 90 –luvulta lähtien pääasiallinen toimintamuotomme. Viikottain seuralla käy 400 terveysliikunnan harrastajaa. Meillä voit zumbata tai monipuolisesti salijumpata. Kyrönjoki-maraton on meidän joka keväinen suurtapahtuma.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedustelut [email protected]

Uusimmat mielipiteet