Vesiturva

Vene nurin, läheistäni surin – vai opettelisinko niksit pelastautumiseen

”Voi miksi isi ei harjoitellut kaatuneeseen veneeseen kiipeämistä, silloin kun siihen oli tilaisuus?” kysyy itkuinen piltti-Petteri äidiltään. Kaatunut vene tai veden varassa oleva läheinen. Aikaa ratkaisuihin sekunteja. Tilanne on valtava elämän tuhoava katastrofi tai pieni lipsahdus, joka unohtuu jo muutaman minuutin päästä. Erona vain se, oletko harjoitellut tilanteet etukäteen.

Näin pelastautumista harjoiteltiin viime vuonna Tikkurilassa:

Nyt tähän on kaikilla mahdollisuus. Ilmaiseksi. Turvallisesti. Ammattilaisten ohjaamina.

Kannattaa tulla kauempaakin Unelmien liikuntapäivään Hyrylän uimahalliin (ilmainen pääsy) 10.5.2016 osoitteeseen Rykmentintie 1, Tuusula.

Ohjelmaa aamusta iltaan: lasten temppurata, keppijumppa, temppuilua, uimahyppyjä, vesiturvaa ja veneenkaatoa, SykeFit, Sambic, uintivalmennusta, uinticooper ja tekniikkaopastusta.

Unelmien liikuntapäivää on järjestämässä Hyrylän uimahalli, Urheiluseura Syke, Tuusulan Kansalaisopisto, Keski-Uudenmaan yleisurheiluseura, Vesiturva ry. ja Tuusulan Uimaseura. Kaikki liikuntatunnit, aktiviteetit ja sisäänpääsy ovat ilmaisia!

Liikunnallista ohjelmaa on tarjolla lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Tuusulan Uimaseura järjestää puffetin, jonka tuotot ohjataan suoraan nuorten uimareiden leiritoimintaan. 

Lapset voivat kokeilla taitojaan temppuradalla ulkona tai sisätiloissa. Aikuiset voivat osallistua ulkotiloissa erilaisiin jumppiin ja uima-altaalla saa tekniikkaopastusta tai voi testata kuntoaan uinticooperilla. Illalla nuoret uimarit pääsevät itse vetämään treenit esim. omalle valmentajalle, vanhemmille tai kenelle tahansa kiinnostuneelle kuntouimarille. 

Vesiturva

Aikaisempia kirjoituksia

Vesiturva

Veriturva ry. on olemassa lisätäkseen perheiden kesälomien onnellisuutta ehkäisemällä onnettomuuksia ja antamalla ideoita hauskaan ja turvalliseen vesielämään. 
Lisätietoja www.vesiturva.wordpress.com

Uusimmat mielipiteet