VierasblogiTässä blogissa kirjoittavat toimituksen vieraat.

Lukijalta: Jonottamisen festivaali

OmaSp Stadionfest järjestettiin Seinäjoella 24.8. Melko uskomaton fiilis jäi näistä festareista.

Tällä iällä jonottaminen ei oikein enää luonnistu. Liput ostimme ennakkoon ja festareille päästyämme jonotus alkoi tästä. Lippujen vaihto rannekkeeseen -jonoa noin 80 metriä. Sisällä juomien jonotus noin 30–40 minuuttia, artistin esityksestä jäi puolet näkemättä. Huomasimme ulkona tarjoilupisteen, mutta kello 22.30 henkilökunta ilmoitti, että kaikki on ns. loppuneet ja tarjoilupiste suljetaan.

Ruokailua kello 24.00, olimme taas jonossa 20–30 minuuttia. Huomasin, kun pääsin tiskille, että yläpuolellamme oli letun ja hillon kuva, mutta halusimme makkaraperunoita. Ensin tarjoilija ilmoitti, että tästä saa vain lettuja ja hilloa, mutta miestarjoilija sanoi, että voi laittaa makkaraperunat tästä mukaan, kiitos tästä hänelle! Ihmettelen, mikä määrä juomia ynnä muuta jäi myymättä, kun asiakkaat seisovat tuntitolkulla jonoissa.

Taisi olla viimeinen kerta nämä jonotusfestarit meille. Provinssissa kaikki pelaa kuin junan vessa! Ottakaa kokeneet organisoijat mukaan, jos vielä jatkossa järjestätte meidän ikäluokalle tapahtumia. Kotiinlähdön kruunasi 150 metrin taksijono. Kiitos ja näkemiin!

Vierasblogi

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet