Etelä-Pohjanmaalla luottamus maakuntavaaleihin on heikkoa. Seinäjoen Sanomien kysely puolueille osoittaa, että moni puolue empii vielä eikä ehdokkaita kiinnosta, koska lainsäädäntö on vielä epävarma. Kyselyyn eivät myöskään vastanneet läheskään kaikki puolueet.

Nurinaa vaaleista

0 kommenttia Lisää kommentti

Seinäjoen Jalkapallokerhon Veikkausliigakausi on lähtenyt käyntiin kaksijakoisesti. Neljän ottelun saldona on kaksi loistavaa voittoa ja kaksi kirvelevää tappiota. Tehtäväni SJK:n organisaatiossa ei kuitenkaan ole arvostella joukkueen tai valmennuksen tekemistä kentällä tai sen sivussa.

Kolumni: Uskon, tiedän, taistelen

0 kommenttia Lisää kommentti

Seinäjoella on vuoden verran ollut käytössä sukupuolitautien etätestaus. Klamydia- ja tippuritestejä tehtiin viime kuussa ennätysmäärä. Positiivisia näytteitä annetaan viikoittain muutama, mikä tekee vähän alle kymmenen kuukaudessa.

Vaikka määrä ei sinällään kuulosta paljolta, jokainen löydetty tartunta on askel eteenpäin.

Laajennetaan etätestausta

0 kommenttia Lisää kommentti

Ketkä muodostavat Suomen passiivisimman kansanryhmän, joka kasvaa kovaa vauhtia?

Eläkeläisiä onnyt 1,5 miljoonaa ja 20 vuoden kuluttua lähemmäs kaksi miljoonaa. Siitä huolimatta eläkeläiset eivät muodosta sen enempää taloudellista kuin poliittista eturyhmää, saatikka painostusryhmää.

Mitä väliä on eläkkeillä

25 kommenttia Lisää kommentti

Jokaisen työntekijän pitää olla asenteeltaan kuin yrittäjä, sanoi eräs työkaveri kerran minulle.

Yrittäjyys ja yrittäminen ovat päivän sana ja Etelä-Pohjanmaalla uskotaan, että yrittäjämäinen toimintatapa on ensisijaisesti asenne. Ei ole väliä, onko toisen palveluksessa vai työllistääkö itsensä yrittäjänä.

Yrittäjyys on päivän sana

0 kommenttia Lisää kommentti