Ennen pojan syntymää Suomen presidenttiperheen kolmanneksi tunnetuin jäsen oli Lennu-koira. Kiinan uutistoimistokin mainitsi vauvauutisen yhteydessä Lennun, joten ainakin miljardilla sikäläisellä on mahdollisuus tietää Suomen presidentin koiran nimi.

Lennu ja Rellu

0 kommenttia Lisää kommentti

#metoo-aktivistit syyttävät kaduilla ja somessa miehiä sukupuolisesta häirinnästä.

Turun yliopisto purki professorin työsuhteen, koska tämä oli aikaisemmassa elämässään syyllistynyt sukupuoliseen häirintään Yhdysvalloissa ja saanut siitä rangaistuksen.

Valta katujengeille

11 kommenttia Lisää kommentti

Yleisradio on lopettamassa radion Ajantasa-uutisohjelman. Se korvataan paikallisradioista tutulla toimittajien jutustelulla.

Ajantasan alasajo on Yle uutisista erotetun päätoimittajan Atte Jääskeläisen päätös. Hänen seuraajallaan Jouko Jokisella ei ole kanttia muuttaa päätöstä.

Asia ei kelpaa uutisiin

10 kommenttia Lisää kommentti

Valtion viralliset talousviisaat Roope Uusitalon johdolla paheksuvat hallituksen päätöstä alentaa veroja.

Heidän mielestään kilpailukykysopimukseen ei olisi pitänyt liittää veroalennusta. Kipeästi sattuneen sopimuksen tekijät ovat varmasti eri mieltä.

Vieläkö lisää veroja?

23 kommenttia Lisää kommentti

Ajat olivat vähän erilaiset 1974, jolloin lähdin työn perässä Seinäjoelta Helsinkiin, niin kuin moni muukin. Syy lähtöön oli se tuttu, eli Seinäjoella ei ollut töitä vastavalmistuneelle merkonomille.

Helsinkiin junalla tullessani matkaeväänä oli tyhjä reppu ja aito eteläpohjalainen itsetunto.

Kolumni: Juuristani ylpeä

0 kommenttia Lisää kommentti