Puheenaihe

Mies lupaa 10 000 euroa pahoinpitelynsä selvittämisestä – IS: Puoli kalloa jouduttiin poistamaan mystisen lenkkiturman seurauksena

Miehen kulkema lenkki Tampereella.

Poliisi

Poliisi selvittää edelleen, mitä tapahtui 35-vuotiaalle Henry Keisalalle juhannuksen jälkeen hänen ollessaan tavanomaisella lenkillään Tampereen Rautaharkon läheisyydessä.

Ulkopuolinen henkilö löysi miehen Muuntajankatu 8:n kohdalta sekavan oloisena, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Sairaalassa miehellä todettiin päävamma, joka lääkärin mukaan todennäköisesti johtui ulkoisesta väkivallasta.

Mies on kotiutunut sairaalasta, mutta vaurio on vakava, ja siitä on jäänyt pysyvä vamma. Keisala kertoo Ilta-Sanomissa, että hänen pääkallostaan jouduttiin turvotuksen vuoksi poistamaan puolet.

Keisala on valmis maksamaan 10 000 euron vihjepalkkion saadakseen selville, mitä tapahtui. Hänen kaveripiirinsä on luvannut kantaa kortensa kekoon palkkioon.

– Haluan tietää, kenen syy tämä on. Haluan päästä kysymään, mitä hän tarkoitti, Keisala pohtii.

Miehellä ei ole mitään muistikuvia tapahtumista eikä sitä seuraavien puolentoista viikon ajalta. Urheilullinen Keisala ei usko kaatuneensa.

Poliisi on julkaissut Keisalan lenkistä seuraavat tiedot, jotka ilmenevät myös kartasta: Keisala muistaa lähteneensä 26. kesäkuuta kello 19 aikaan Muuntajankadulta lenkille. Hänet löydettiin kotinsa läheltä sekavan oloisena reilun tunnin päästä.

Hänen tavanomainen lenkkinsä on kulkenut Muuntajankadulta junaradan vierustaa Veturikatua etelään ja jatkaen Varikkokatua Lempääläntielle. Lempääläntien vierustaa hän on jatkanut moottoritien yli Koivistonkylän Prisman ohi kohti Tampereen keskustaa.

Koivistontien kohdalta lenkki on jatkunut moottoritien alikulun kautta Savikontielle ja siitä edelleen Rautaharkonkadulle ja takaisin Muuntajankadulle.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä tai havaintoja tehneitä ilmoittamaan niistä joko puhelinnumeroon 02954 45890 tai sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Eipä tämä mihinkään johda

Eipä tämä mihinkään johda,vaikka jäisi kiinnikkin. Heinäkuussa kolme somppua pahoinpiteli (ryösti)kontulassa tutun,niin poliisi tunnisti tekijät kameroista,kun kuulemma tuttua toimintaa. Pää asfaltiin,monta potkua peraan vielä,vaikka tajuton jo. Jouluna rosis,mutta asianajaja sano jo etukäteen,että ei kannata paljoa pyydellä korvauksia,kun jää sitten kaikki saamatta,tai jotain hiluja. Mutta vihapuhe..siitä sitten keksitään semmoiset tuomiot,että napa rutisee.

Millähän normeilla tuosta

Millähän normeilla tuosta kuupasta puolet ois hävinnyt.. Ollut melkosen isopää ennen leikkausta

Kallon luista poistettiin

Kallon luista poistettiin liki puolet. Jos katsot kuvaa, jossa näkyy leikkausarpi tikkeineen näet mitä otsikko tarkoittaa. Vastaava operaatio jouduttiin tekemään kaverille joka väisti polkupyörällä ajaessa eteen juossutta rusakkoa ja kaatui pyörätien vieressä olevalle nurmikolle siihen ainoaan kiveen mikä lähimailta löytyy. Ja ilman kypärää tietty. Oli syy/syyllinen mikä tahansa, tällä kaverilla on käynyt tuuria - hän on edelleen hengissä. Ihmisen pääkoppa on, kun sikseen tulee, yllättävän herkkä paikka. Hengen lähtöön riittää, että kaadut paikoillasi ja kolautat pääsi sopivasti.

Taloudellinen katastrofi tuo

Taloudellinen katastrofi tuo vammautuminen on joka tapauksessa. Vakuutusyhtiöiden maksamat korvaukset tilapäisestä ja pysyvästä haitasta ovat naurettavia. Tämän kaverin lupaama palkkio on kohtuuttoman iso suhteessa mahdollisiin vakuutusyhtiön tai Valtiokonttorin suunnalta tuleviin korvauksiin - se menee omasta pussista. Toivottavasti hänellä ylipäätään on vakuutukset kunnossa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat