Puheenaihe

Vanhemmat löysivät 3-vuotiaan poikansa leikkihuoneen ”mustalta listalta” – IS: Pojalla oli "pitää vielä kasvaa" -merkintä

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo

Kolmivuotiaan pojan vanhemmat äimistyivät Vantaan Ikeassa, kun lapselta evättiin pääsy leikkihuoneeseen. Kun leikkipaikan työntekijä luki äidin täyttämästä kaavakkeesta pojan nimen, hän ilmoitti, ettei poika voikaan tulla leikkimään, kertoo Ilta-Sanomat.

Lastenhoitaja selitti vanhemmille, että pojasta on "pitää vielä kasvaa" -merkintä. Vanhempien ihmetellessä hän perusteli, että poika oli aiemmilla käyntikerroilla lyönyt ja töninyt muita lapsia.

Ikea Suomen asiakkuusjohtajan Tarja Sallasen mukaan Småland-leikkihuoneissa koulutetut työntekijät vastaavat niiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

– Osa tätä työtä on arvioida lapsen tuoneiden aikuisten kanssa tapauskohtaisesti edellytykset Smålandiin jäämiselle, Sallanen totesi Ilta-Sanomille.

Johtaja ei kertonut, kuinka monen asiakkaan lapsi on Suomen myymälöissä saanut ”pitää vielä kasvaa” -merkinnän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (15)

Kommentit

Ikealla laiton

Ikealla laiton henkilörekisteri?

Ihan sama. Tuo oli täysin

Ihan sama. Tuo oli täysin oikein, että pystytään estämään häirikkölapsen tulo hakkaamaan muita lapsia.

Kenellä tässä maassa ei olisi

Kenellä tässä maassa ei olisi, vielä moneen muuhun näistä kirjattuna täysin perättömiä... :-)

" poika oli aiemmilla

" poika oli aiemmilla käyntikerroilla lyönyt ja töninyt muita lapsia. " No joutaakin kasvaa ja vanhempien joutaa kasvaa myös, noin pienen ollessa kyseessä kasvatus on mennyt aivan pieleen. Joutaisi vanhemmillekin porttikielto laittaa ikeaan.

Vanhempien järkytys,

Vanhempien järkytys, raivostuminen ja jopa tavaroiden paiskominen olisivat ymmärrettäviä tällaisen vuoksi. Lapsiparka on saanut tietenkin elinikäisen trauman, joka varmaan pian määritellään Småland-syndroomaksi. Nyt sitten vain hakemaan sairauslomaa vanhemmille ja laatimaan syytettä rasismin, sukupuolisen suuntautuneisuuden vuoksi syrjimisen tai muun takuuvarman syyolettaman perusteella.

Lyöminen ja potkiminen ,

Lyöminen ja potkiminen , toisten lasten töniminen ei ole sopivaa. Kurinpito kasvattajalle.Vapaa kasvatus?

Saavatkohan vanhemmat nyt

Saavatkohan vanhemmat nyt haluamaansa oikeutta ja hyvän mielen kun pääsivät toimittamaan ahdinkoaan julkisuuteen? Lapset tulevat kuulemaan naljailua tästä keissistä loppuelämänsä.

Jos veisin oman lapseni lapsi

Jos veisin oman lapseni lapsi parkkiin, niin toivoisin tottakai, että siellä ei ole sellaista lasta joka potkii ja lyö. Aivan oikein tehty.

Niin, mitä sitten?

Niin, mitä sitten?

Täydet 10 pistettä Ikealle!

Täydet 10 pistettä Ikealle! Toivottavasti vanhempien silmät aukenivat.

3 v. nyt voi uhmassa potkua

3 v. nyt voi uhmassa potkua ja töniä, vaikka vanhemmat ois hyviä kasvatteja. Hieman omituisia kommentteja muilla. Toki hyvä olla silloin jättämättä tuollaiseen paikkaan hoitoon, mutta ei siitä tarvitse vanhempia alkaa syyllistää.

Toki voi uhmassa tuonikäinen

Toki voi uhmassa tuonikäinen tehdä vaikka mitä. Mutta se, että nämä tämän JaniMattiPetterin vanhemmat tulevat julkisuuteen vinkumaan tästä, kertoo ihan kaiken siitä, että vanhempia voi reippaasti ja vapaasti syyllistää tästä.

Kansallispukututkani hälyttää

Kansallispukututkani hälyttää..

Ilahduttavan pitkään

Ilahduttavan pitkään saimmekin tällä kertaa keskustella ilman päivystävän rasistin saapumista öyhöttämään juttelua pilalle. Ylläpito hoi, tehkää tehtävänne :-)

Mitä vikaa on, jos asioihin

Mitä vikaa on, jos asioihin puututaan silloin kun on aihetta?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat