Puheenaihe

Neljäs murha toi elinkautisen – Yle: Tuomittu surmasi palkamurhaajan

Kuvituskuva.

Mia Lagström

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut Veli Matti Huohvanaisen elinkautiseen vankeuteen Vantaalla tapahtuneesta murhasta. Uhrina oli rikollisvaikuttaja Raimo Andersson, joka kuoli viime huhtikuussa. Tuomiosta uutisoi Yle.

Tuomittu pahoinpiteli Anderssonia tämän kotipihalla puolitoista tuntia muun muassa lyömällä ja potkimalla häntä turvakengillä. Ylen mukaan hän myös poltti uhriaan tupakalla ja sytyttimellä. Tapahtumat tallentuivat valvontakameroihin.

Huohvanainen on aiemmin tuomittu elinkautiseen vankeuteen kolmesta murhasta vuonna 1999. Murhat tehtiin Vantaalla ja Hauholla.

M.O.R.E.-liivijengiin kuulunut Andersson kärsi tuomiotaan Helsingin Vuosaaressa 2003 tehdystä palkkamurhasta.

Huohvanainen puolestaan on ollut lähellä lepakkoliigaksi kutsuttua Bats-jengiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Kun Suomen oikeuslaitos ei

Kun Suomen oikeuslaitos ei saa pidettyä murhaajia pois kaduilta, rikolliset hoitavat homman itse. Onhan sekin jotain.

Ja vois opetella suomenkielen

Ja vois opetella suomenkielen mikä ihmeen palkamurhaaja

...noinhan se nykyään menee

...noinhan se nykyään menee kun Valtion tarjoama pimeä raha liikkuu ja inhimillistä elämää on vain tarjolla kaltereiden takana... :-) -Huovinaista läpsittiin niin aamukännissä herätessään, että hän kerkesi tässä vaatimattomat lähes puolitoista tuntia kestäneessä tapahtumassa käydä vaihtamassa duunigledjut päälle jatkaen ULOS kameroiden eteen takaisin tullessaan jatkamaan "päässään" tekemää duuniansa loppuun myös noilla Turvakengillään... :-) - Ei pidä missään vaiheessa unohtaa vasta nyt tämän artikkelin kertoman mukaan tuoden hänelle vasta elinkautisen, vaan toisen ! Anderssonin ollessa myös yksi elinkautista istuva Helsingin Huumepoliisin Päälikön Jari Aarnion silloisen gimmakaverin kämpässä tapahtuneen "palkka" Murhan takia, jonka Tutkinnanjohtajana silloin toimi Kokoomuksen Kansanedustaja Tolvanen, heidän tehdessä jostain syystä yhteistyötä tästä neljän henkilön Elinkautiseen johtaneisiin tuomioihin. Kirjoittakaapa joku muu, kuin Raninen tästä kommenttini lopusta kirja, niin kuin joskus tulee tapahtumaan, josta hän teki sellaisen ihmisille halutessaan kertoa myös tästä yhteiskunnasta, sekä toki tästä 2003 tapahtuneesta Volkan Unsalin kohdistuneesta murhasta, jonka ruumista ei jostain syystä ikinä löytynyt.

Ei huolta, kyllä se taas

Ei huolta, kyllä se taas vapautuu piakkoin. Suomessa saa rikoksista paljousalennusta ja myös aiemmat tuomiot tuovat kevennyksiä. Ei ole syytä olettaa että murhaisi enempää, eiköhän ala jo hiljakseen kyllästymään ja keksi parempaa tekemistä. Meille rikollisten oikeuksien suojelu on tärkeämpää kuin muun kansan oikeus pysyä hengissä, ollaan niin humaaneja.

Sait juuri minut

Sait juuri minut kuolemantuomion kannattajaksi ilman varauksia.

Totta ja tätä koitin ajaa

Totta ja tätä koitin ajaa aikaisemmalla kommentillani. Täällä kun Pohjalainen Oikeusvaltio kulkee vain etiäppäin... :-) - on mielenkiintoista, että joutuu seuraamaan eri medioita viikko, toisia kuukausi, sekä toisia jopa vuosi tolkulla ja imeä näistä kaikista ymmärrys, joka vain pyhkäistään pois. Sopimattomina Länsimaisen Oikeusvaltion tekopyhään toimintaan.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat