Puheenaihe

Oulun alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ensimmäinen tuomio – Yle: Oikeus korotti tuomiota koska lapsi oli alle 10-vuotias ja luotti erityisesti tekijään

Kuvituskuva.

Käräjäoikeus antoi 20. maaliskuuta ensimmäisen tuomion Oulun epäillyistä seksuaalirikoksista. Oulun käräjäoikeus tuomitsi 44-vuotiaan Muso Asoevin kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta, kertoo Yle.

Uhrina oli alle kymmenvuotias tyttö. Käräjäoikeus korotti Ylen mukaan rangaistusta, koska katsoi lapsen tunteneen erityistä luottamusta tekijään.

Tuomittu joutuu maksamaan uhrille 9 500 euroa aiheuttamastaan kärsimyksestä ja 1 500 euroa kivuista ja haitasta.

Tuomitulla ei ollut aiempaa rikostaustaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (10)

Kommentit

Kammottava tuomio,ihan

Kammottava tuomio,ihan korotettukkin vielä. Ja kaikki korvaussummathan me veronmaksajat sitten hoidamme. Toivotaan,että pikkutyttö toipuu,ettei tarvitse masennuslääkkeitä alkaa hotkimaan.

Kansa puristaa kättä nyrkkiin

Kansa puristaa kättä nyrkkiin haalarin taskussa ja manaa hiljaa liiterin takana. Uskomatonta, uskomatonta.

Ja mikä pahinta tässä,kuhan

Ja mikä pahinta tässä,kuhan kukaan vaan ei ala ”viha”puhumaan. Koska se on se kaikista kamalinta

Juuri näin. Tuntuu että

Juuri näin. Tuntuu että vihapuhe ja auton omistus on pahin rikos Suomessa. Kiitos vihreiden stasiSuomen.

Meneeköhän vielä kauan, että

Meneeköhän vielä kauan, että suvakkien unelma on toteutunut?

Eipä se mene kaaliin. Heti

Eipä se mene kaaliin. Heti kun keksittiin yksittäistapaus

Aivan liian lepsu ja vähäinen

Aivan liian lepsu ja vähäinen tuomio tuollaisesta törkeästä pedofiilirikoksesta, mieshän on jo keski-ikäinen eli ei mikään pojankloppi. Tuosta, kun istuu puolet ja on jo istunut noin puoli vuotta, niin jo puolentoista vuoden kuluttua mies on jälleen vapaalla ja mahdollisuus tehdä uusia tekoja on olemassa. Vähintä mitä on , että mies karkotetaan heti tuomion jälkeen maasta, tuskin siitäkään kuitenkaan mitään tulee, jos, kuten näyttää, että maahan on tulossa ns. punavihreä hallitus, joka tullee estämään lakimuutoksilla kaikki uudet palautukset vihreiden, vassareiden ( ja RKP:n ) toimesta. Miettikää todella vielä ketä äänestätte.

Vaalipaneeleita teeveestä;

Vaalipaneeleita teeveestä; Ruotsalainen kansanpuolue haluaa lisää turvapaikanhakijoita. Ei taida nämä raiskatut lapset ja kaikki hyväksikäyttötapaukset olla kaikkien puolueiden johtajien tiedossa. Ehkä eivät seuraa uutisiakaan. Päättämässä maan asioista.

Hyi vetti, että osaa oksettaa

Hyi vetti, että osaa oksettaa tuollainen toiminta. Siis miten joku edes kykenee tekemään jotain tuollaista ja ketkä kykenevät vielä hyväksymään tuollaiset teot? En todellakaan ymmärrä.

Vihreät ja SDP hyväksyy,

Vihreät ja SDP hyväksyy, koska se on heidän arvojensa mukaista.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat