Crocodiles

DANCE LIKE THERE IS NOBODY WATCHING

Matildan jumppahetki

JM

Huutosakkijoukkueiden yksi tärkeistä osaamisalueista on tanssi. Crocodiles cheerleaders saakin viikoittain ammattimaista tanssiopetusta ja syksyllä aloitti myös varsinainen tanssijoukkue. Vielä toistaiseksi nimetön joukkue ottaa mielellään joukkoonsa lisää tanssitaitoisia tyttöjä.

 

Crocodiles cheerleaders koki syksyllä 2012 melkoisia muutoksia aina nimiä myöten. Vanhoista hedelmänimistä luovuttiin ja uusiin nimiin haettiin mm. tähtiloistetta: Starlets, Shootingstars, Shiningstars, Superstars…  Samalla uudistettiin myös harrastajien valmentamista ja harjoitusten kokonaisuutta.

 

Joukkuemäärät ovat kasvaneet huimasti ja näillä näkymin perustetaan vielä ainakin mini-ikäisten harrastajien tanssijoukkue. Muutama tyttö jo odottelee tanssikengät lähtökuopissa, että koska pääsee joraamaan! Yli 15-vuotiaiden tanssijoukkue olikin osa syksyistä uudistusta ja joukkue on harjoitellut hiljakseen syksystä alkaen aikuisryhmä Supremen kanssa. Nyt joukkueet on jaettu erilleen ja tanssijoukkueen harjoitukset jatkuvat tanssikoulu Wimman peilisalissa. Vauhtia lisätään koko ajan ja tavoitteena on tanssahdella kilpaparketilla viimeistään syksyllä.

 

Energinen cheertanssi on yksi cheerleadingin muoto, missä paino on tanssijaloilla eikä tässä lajissa huidella pyramidien korkeuksissa. Reilun pariminuuttisen kilpaohjelman pitäisi sisältää minimissään yksi spagaatti, yksi tanssihyppy, yksi cheerhyppy, kaksi jalanheittoa sekä junioreilla yksi 1-piruetti ja naisilla tuplapiruetti. Ja pom pomien (no ne vappuhuiskia tuuheammat) huiskutusta, showmeininkiä, energiaa, iloista mieltä, kuviovaihtoja, visuaalisia tehokeinoja, eläytymistä… (tuliko sullakin hiki?!) Jotenkin tytöt saavat näyttämään koko tämän litanian niin helpolta ja kivalta!

 

Jos tanssijalkaa vipattaa ja taivutkin vielä kuin pajunkissa kevättuulessa, niin tervetuloa kokeilemaan! Nähdään tanssikoulu Wimmassa (Varastotie 11) sunnuntaina klo 15-17.

 

Ai niin, se mystinen krokotiilimies... Fofo olis kiva, mutta tämä mysteerimies pysyy vielä toistaiseksi mieluummin rämeiden pimeydessä. Pidämme siis vielä hulluja jännityksessä ;)

Crocodiles

Aikaisempia kirjoituksia

Crocodiles

Seinäjoen Crocodiles on vuonna 1987 perustettu amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka tarjoaa nuorille laadukkaan urheiluharrastuksen. Seurassa on mahdollisuus kehittyä aina lajin huipulle asti. Lippulaivana seurassa on miesten joukkue, Suomen huipulla! Crocodiles cheerleaders on toiminut Amerikkalaisen jalkapallon seura ry:n kyljessä vuodesta 1987. Harrastajien määrä on kasvanut syksystä 2012 ennätyslukemiin ja nyt lähestytään vauhdilla jo 200 harrastajan rajaa.

Uusimmat mielipiteet