Crocodiles

KAKSI AREENAA TÄYNNÄ KROKOTIILEJA

Crocodiles vs. Hogs ja kannustamassa Crocodiles cheerleaders

Lotta Koskinen

Hiljaisuus blogirintamalla on tiennyt muualla kovasti hommia. Crocodiles cheerleaders edusti menneenä viikonloppuna Muksuexpoilla Seinäjoki Areenalla. Suloiset pikkucheepparimme mm. esiintyivät yhdessä Hilarius Hiiren kanssa. Samaan aikaan toisaalla junnujoukkueiden cheerleaderit kannustivat kansainvälisessä junnupelissä Wallsport Areenalla.

 

Lauantaina Crocodiles cheerleadereiden pomit viuhuivat kahden areenan suojissa. Cheerleadereiden junnujoukkueet Stardust ja Supergirls pääsivät tositoimiin, eli kannustamaan omia junnupelaajia kentällä! Seuran vieraina oli kaksi joukkuetta Pietarista, joten samalla päästiin heti kansainvälisiin tunnelmiin. Kannustus- ja komentohuutoja tuli kahdella kielellä ja lisäksi pohojammaaksi ja englanniksi. Cheerleadereille tahtipuikkoa heilutti Heljä, joka tunnetaan intohimoisesta kannustamisestaan. Mahtoikohan naapuritaloista pudota rappaukset seiniltä?

Tytöistä suurin osa sai ensimmäistä kertaa tuntumaa pelikannustamiseen. Kannustushuutojen lisäksi taitoa esiteltiin pyramidein, nostoin ja akrobaattisin tempuin. Kuinkahan paljon pelaajapoikien silmät vilkuilivat pelikentän laidalle? Tsai jai.

 

Supertytöt punastelivat vielä lopuksi D-junnujen kiitoksista ja kumarruksista hyvästä kannustamisesta. Tulisipa pian kesä ja pelit ulkokentällä alkaisivat!

Crocodiles

Aikaisempia kirjoituksia

Crocodiles

Seinäjoen Crocodiles on vuonna 1987 perustettu amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka tarjoaa nuorille laadukkaan urheiluharrastuksen. Seurassa on mahdollisuus kehittyä aina lajin huipulle asti. Lippulaivana seurassa on miesten joukkue, Suomen huipulla! Crocodiles cheerleaders on toiminut Amerikkalaisen jalkapallon seura ry:n kyljessä vuodesta 1987. Harrastajien määrä on kasvanut syksystä 2012 ennätyslukemiin ja nyt lähestytään vauhdilla jo 200 harrastajan rajaa.

Uusimmat mielipiteet