Crocodiles

STARPOWER!

Cheertanssi on otettu osaksi Crocodiles cheerleadereiden toimintaa. Isommat ovat harjoitelleet jo syksystä ja nyt joukkuemäärä on kasvanut myös uudella minien tanssijoukkueella.

 

Tähtijoukkomme uusin tulokas on cheertanssijoukkue Crocodiles Starpower Mini Danceteam, kavereiden kesken SMD. Joukkue aloitti viikon tiistaina valmentaja Sarianna Hietalan johdolla ja jo ensimmäisissä harkoissa oli mukana 12 tanssijaa. Tästä on hyvä aloittaa!

 

Mini-ikäisten tanssijoukkuetta on odotettu jo pitkään ja into näkyi pienissä tanssijaloissa. Toukokuussa joukkue saa oppia Turusta, kun pitkään cheertanssijoukkueita valmentanut Laura Antintalo saapuu opettamaan cheertanssin saloja.

 

Joukkue opetteli ensimmäisissä harjoituksissa kaksi vauhdikasta tanssisarjaa ja pikkulinnut laulavat harjoitusten jatkuneen myös monessa kodissa. Lattia tömisee pikku tanssijalkojen voimasta kerran viikossa Törnävän koulun salissa tiistaisin klo 18.15-19.

 

Crocodiles

Aikaisempia kirjoituksia

Crocodiles

Seinäjoen Crocodiles on vuonna 1987 perustettu amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka tarjoaa nuorille laadukkaan urheiluharrastuksen. Seurassa on mahdollisuus kehittyä aina lajin huipulle asti. Lippulaivana seurassa on miesten joukkue, Suomen huipulla! Crocodiles cheerleaders on toiminut Amerikkalaisen jalkapallon seura ry:n kyljessä vuodesta 1987. Harrastajien määrä on kasvanut syksystä 2012 ennätyslukemiin ja nyt lähestytään vauhdilla jo 200 harrastajan rajaa.

Uusimmat mielipiteet