Lakeuden 4H

Seinäjoen 4H-nuoret opettelevat yrittämistä

4H-toiminnan yksi avaintuote on 4H-Yritys. Siinä nuori perustaa oman pienimuotoisen yrityksen itseään kiinnostavalle alalle. 4H tarjoaa nuorelle monenlaista tukea yrityksen suunnittelussa, käynnistämisessä ja toiminnan pyörittämisessä.

 

Lakeuden 4H-yhdistys järjestää 21. ja 28.9.2012 Seinäjoen Nuorisokeskuksen kahviossa nuorille tarkoitetun 4H-yrityskurssin, joka valmentaa nuoria perustamaan vapaa-ajan harrastukseksi pienimuotoisen yrityksen. Kurssilla perehdytään monipuolisesti yritystoiminnan arkeen. Kurssin jälkeen nuorella on hyvät valmiudet käynnistää oma pienimuotoinen yritys.

 

4H-Yritys tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ohjatusti. 4H-Yritys antaa nuorelle perustietoa yrityksen perustamisesta, kosketuksen yrittäjänä toimimiseen sekä mahdollisuuden hankkia omaa rahaa. Ohessa nuori oppii yritteliäisyyttä ja työelämävalmiuksia.

 

4H-yhdistyksen tarjoaman materiaalin ja koulutuksen ohella erityisen tärkeä tukimuoto on nuoren henkilökohtainen yritysohjaaja, jonka kanssa nuori voi keskustella ja saada apua yritykseen liittyvissä kysymyksissä.

Lakeuden 4H

Aikaisempia kirjoituksia

Lakeuden 4H

Monipuolista toimintaa

4H-järjestö on valtakunnallisesti toimiva nykyaikainen lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva kansalaisjärjestö. Toimintaan voivat osallistua 6 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Harrastuksena 4H tarjoaa mielekästä ja monipuolista toimintaa eri ikäkausille.

Toiminta lähtökohtaisesti nuorten tarpeista lähtevää. Vuositasolla nuorisojäsenmaksun (30 euroa) maksamalla pääsee osallistumaan 4H-toimintaan ja osallisiksi jäseneduista.
Lakeuden 4H-yhdistys toimii Seinäjoella,lisäksi Ylistaro,Nurmo ja Peräseinäjoki toiminta-alueina tarjoavat paikallista 4H-toimintaa nuorisolle.

Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. kerhotoiminta, nuorten työllistäminen, kurssitoiminta ja yrittäjyyskasvatus. Nuorisopalveluina yhdistys tarjoaa 4H-kotipalvelun kautta siivous- ja pihapalvelua sekä dogsitter-palvelut lemmikkieläimille.

Yhteystiedot ja toimisto sijaitsee Seinäjoen Nuorisokeskuksessa:
Lakeuden 4H-yhdistys
Puskantie 3,60100 Seinäjoki
 (06) 4235 783, 040 - 837 8355
seinajoki (at) 4h.fi
www.lakeus.4h.fi

Uusimmat mielipiteet