Lakeuden 4H

Street’n’Beat -tapahtuma tekee paluun Seinäjoen skeittihallille

Street’n’Beat -tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Seinäkuun Yön osatapahtumana. Suuren suosion saanut katukulttuuritapahtuma on järjestetty aiemmin vuosina 2010 ja 2011. Seinäjoen skeittihallilla järjestettävässä tapahtumassa pääsee tänäkin vuonna osallistumaan DJ-työpajaan sekä graffitiseinän maalaamiseen. Lisäksi tapahtumassa nähdään breakdance-esityksiä ja uutuutena BMX-show. Tapahtuma huipentuu discoon.

Street’n’Beat Seinäjoen skeittihallilla (Vaasantie 3) 8.5.2013. Ovet auki klo 16-20. Vapaa pääsy.

Lakeuden 4H

Aikaisempia kirjoituksia

Lakeuden 4H

Monipuolista toimintaa

4H-järjestö on valtakunnallisesti toimiva nykyaikainen lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva kansalaisjärjestö. Toimintaan voivat osallistua 6 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Harrastuksena 4H tarjoaa mielekästä ja monipuolista toimintaa eri ikäkausille.

Toiminta lähtökohtaisesti nuorten tarpeista lähtevää. Vuositasolla nuorisojäsenmaksun (30 euroa) maksamalla pääsee osallistumaan 4H-toimintaan ja osallisiksi jäseneduista.
Lakeuden 4H-yhdistys toimii Seinäjoella,lisäksi Ylistaro,Nurmo ja Peräseinäjoki toiminta-alueina tarjoavat paikallista 4H-toimintaa nuorisolle.

Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. kerhotoiminta, nuorten työllistäminen, kurssitoiminta ja yrittäjyyskasvatus. Nuorisopalveluina yhdistys tarjoaa 4H-kotipalvelun kautta siivous- ja pihapalvelua sekä dogsitter-palvelut lemmikkieläimille.

Yhteystiedot ja toimisto sijaitsee Seinäjoen Nuorisokeskuksessa:
Lakeuden 4H-yhdistys
Puskantie 3,60100 Seinäjoki
 (06) 4235 783, 040 - 837 8355
seinajoki (at) 4h.fi
www.lakeus.4h.fi

Uusimmat mielipiteet